Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 64. összefoglaló – „Mennyit kell bent lennie, két órát? Az durva!”

  • TV GO
  • 2019. 01. 07., 17:48

Reni és Zsu önérzeti kérdést csináltak abból, ki alszik a párbajra készülő Greggel, ám ennek szokás szerint nem ők, hanem mi, nézők voltunk az igazi elszenvedői. Roli kíméletlenül brutális büntetésben részesült, a párbajgyőztes pedig 72 – 28-ra nyomta le ellenfelét. Örömujjongásában újfent nem volt köszönet.

Greg – annak tudatában, hogy intelligens, párbeszédre képes lakótársakkal van dolga – leült Renivel és Zsúval, hogy megvitassa azt a kardinális kérdést, melyikükkel alszik majd a párbaj előtti éjszakán. Csakhogy a két említett dologból kettőben súlyosan tévedett. Ennek világos jele volt, hogy a két csaj között kialakuló cicaharcot egy pitbullfalka sem tudta volna megzavarni. Mentségükre szóljon, hogy a villabeli ötperces öribarik sztenderd jelmondata („Kint hagylak, b@&#zmeg!”) ezúttal nem hangzott el. A nap azonban a továbbiakban sem zajlott zökkenőmentesen. Tudniillik a végtelenül inhumánus szerkesztők jóvoltából ódát kellett kellett írniuk kedvenc párbajozójuknak, Reni pedig kizárta Zsút a kreatív munkából, mondván, lerombolná irodalmi igényességgel megírt rímpárjait. Nos, a kész művön Greghez hasonlóan mi is elsírtuk magunkat, de korántsem ugyanazon indíttatásból. Bár a rivális klikk által Vivienhez intézett V-Tech-átirat még egy fokkal embertelenebb volt.

Eközben Roli - aki elkövette azt a baklövést, hogy a villamester Zsu társaságában a raktárba lépett – olyan büntetést kapott, hogy annak láttán Kim Dzsong Un is fejvesztve tárcsázta volna az Amnesty International telefonszámát. A szerencsétlen játékosnak ugyanis kerek két órát kellett a raktárban eltöltenie víz és élelem nélkül! Végezetül eljött a párbaj ideje, ahol a magát Ken babaként aposztrofáló Greg Cégvezető Barbie nadrágkosztümében libbent a stúdióba, hogy megméresse magát Viviennel szemben. Hogy pontosan miben, az – mint minden VV-párbaj esetében – kérdéseket vet fel. A lényeg, hogy végül 72-28 százalék arányban nyomta le a villa Frigid Fanniját, minek következtében minden idők legkínosabb örömrohama tört elő belőle. Villabeli jóbarátai pedig sajnos idomultak hozzá visszaérkezésekor.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)