Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Még egyszer belerúgnak Az ébredő Erőbe

  • TV GO
  • 2016. 04. 13., 14:00
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Vígjáték, Star Wars

A Screen Junkies csapata úgy ünnepelte meg a legutóbbi Star Wars-film DVD- és Blu-Ray megjelenését, hogy készítettek a műről egy kíméletlenül őszinte előzetest. Mármint még egyet, mert hogy annak idején már az alkotás trailere alapján is csináltak egyet…

Az elképesztően vicces őszinte előzeteseket gyártó Screen Junkies a múlt év őszén nem tudott szó nélkül elmenni a Star Wars: Az ébredő Erő nagyszabású reklámkampánya mellett, így szokatlan módon már a film trailere alapján összeraktak egy – igaz, a szokásosnál rövidebb – mókás videót róla, amiben jól beszóltak a várva várt opus alkotóinak és gyártóinak („Akár azt is mutathatnánk két órán keresztül, hogy egy majom egy macskát mosdat, akkor is megnéznétek ezt a filmet. Kétszer!”).

A múlt héten pedig DVD-n és Blu-Rayen is kijött a hetedik Csillagok háborúja-mozi, melynek alkalmából a Screen Junkies újra lecsapott, és ezúttal egy szabályos, teljes értékű őszinte előzetest is készítettek a műhöz. Sőt: az igazságot feltáró vicces trailerük ezúttal még hosszabb is a megszokottnál, majdnem hatperces.

Ennek oka, hogy rendhagyó módon ezúttal nem egy, hanem két mindentudó narrátorhang mondja meg nekünk a tutit. A mostanában megszokott Jon Bailey-hez ugyanis csatlakozik a Screen Junkies-videók eredeti narrátora, Gannon Nickell, és miközben Bailey megpróbálja lelkesen dicsérni a filmet, addig Nickell játssza az ördög ügyvédjét, és folyamatosan szidja a legutóbbi Star Wars-filmet.

Az alkotók mindezzel talán arra akartak utalni, hogy a szóban forgó Star Wars-filmben is régi és új kerül kapcsolatba egymással, hiszen Nickell nem rejti véka alá, hogy Az ébredő Erő tulajdonképpen egy az egyben a Star Wars IV. rész: Egy új remény nyúlása, a karakterektől kezdve a fontosabb fordulatokon át az olyan apróságokig, mint a zenélő űrlényekkel teli gyanús kantin.

J.J. Abrams rendező a forgatáson (Forrás: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12)

Célozhatnak ugyanakkor akár arra is, hogy a hetedik Csillagok háborúja-mozi a nézőket is ugyanúgy megosztotta, mint a két, egymással vitatkozó narrátort. Akár ez, akár az volt a Screen Junkies motivációja, annyi biztos, hogy jó ötlet volt. És akkor az olyan apró, ám nem kevésbé frappáns poénokról még nem is beszéltünk, mint például, hogy J.J. Abrams rendezőt Spielberg gazdaságos kiadásának nevezik. De nem lövünk le minden geget, érdemes mindenkinek magának végignézni - legalábbis azoknak, akik már látták a filmet, hiszen az anyag erősen spoileres!

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Vígjáték Star Wars