Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezeket nézzük kedd este

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 14:00
  • Dráma, Vígjáték

Heti ajánlónkban kulcsszerephez jut a romantika.

Mint minden kedden, úgy ma is három érdekes történetet választottunk ki a Moziklub több mint hatezeres kínálatából. A gyűjteményben található filmek és sorozatok bővített listáját a mellékelt linkek alatt találod. És akkor most jöjjenek a nap győztesei!

A Wall Street rókáinak élete folyamatos változás, sorsuk éppoly kiszámíthatatlan, mint a szerelem természete. Bár a tőzsde szélsőséges viselkedése megtanítja az embert a váratlan helyzetek kezelésére, de nem a szívügyekre. Rókáink tudják, hogy még legmeredekebb befektetési kockázat se tartogat olyan kihordhatatlan feszültségeket, mint az érzelmi kitettség. A jó pasi vadásztípusú férfija Tommy, aki tök jó párost alkot Beth-szel. Harmonikus, de nem minden téren virágzó kapcsolatukra egy alamuszi nyuszi jelent veszélyt, aki éppen Tommy tanácsai mentén számolt le félénk önmagával és építette fel sármőr identitását. Az underdog Daniel szépen lassan megkezdi a pár kapcsolatát, de talán nincs is annyira nehéz dolga, mivel Beth nyitott a nyuszira. Most légy okos Tommy!

Egy fokkal nehezebb történetről mesél A házasélet jóképű sármőre, Richard, akinek Harryvel való barátsága már-már fivéri kötelék. Kettejük közül Harry az, aki házasságban él, éppen ezért főhet a feje a fiatal Kay miatt, akibe totál belezúgott. A helyzetet bonyolítja, hogy Richard is a nő bűvkörébe kerül. Harry mázlijára felesége is beleszeret valakibe, de mint ahogyan azt látni fogod, a cselekmény múlásával a képlet egyre csak bonyolódik.

És hogy a család legkisebb tagjai se maradjanak néznivaló nélkül, arról Tim 'Télapu' Allen és egy bájos kutyás történet gondoskodik. Dave, a kerületi ügyész kapja a tiltott állatkísérletekkel vádolt laboratórium védelmét. Egy véletlen folytán Dave megfertőződik a szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal, amelynek hatására kutyává változik. Miután a családja befogadja a feltűnően okos blökit, ő is szembesül végre a valósággal. Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni és elszámoltatni a gonoszokat - kellemes esti kikapcsolódást ígér az Összekutyulva.

A MOZIKLUB NAPI AJÁNLATA:
- A jó pasi
- Házasélet
- Összekutyulva (2006)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Michael Dodge - Getty images

Illusztráció: imdb

Kategóriák: Dráma Vígjáték

Filmek Neked!

A jó pasi

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2009)

Házasélet

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2007)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)