Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezeket nézzük kedd este

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 14:00
  • Dráma, Vígjáték

Heti ajánlónkban kulcsszerephez jut a romantika.

Mint minden kedden, úgy ma is három érdekes történetet választottunk ki a Moziklub több mint hatezeres kínálatából. A gyűjteményben található filmek és sorozatok bővített listáját a mellékelt linkek alatt találod. És akkor most jöjjenek a nap győztesei!

A Wall Street rókáinak élete folyamatos változás, sorsuk éppoly kiszámíthatatlan, mint a szerelem természete. Bár a tőzsde szélsőséges viselkedése megtanítja az embert a váratlan helyzetek kezelésére, de nem a szívügyekre. Rókáink tudják, hogy még legmeredekebb befektetési kockázat se tartogat olyan kihordhatatlan feszültségeket, mint az érzelmi kitettség. A jó pasi vadásztípusú férfija Tommy, aki tök jó párost alkot Beth-szel. Harmonikus, de nem minden téren virágzó kapcsolatukra egy alamuszi nyuszi jelent veszélyt, aki éppen Tommy tanácsai mentén számolt le félénk önmagával és építette fel sármőr identitását. Az underdog Daniel szépen lassan megkezdi a pár kapcsolatát, de talán nincs is annyira nehéz dolga, mivel Beth nyitott a nyuszira. Most légy okos Tommy!

Egy fokkal nehezebb történetről mesél A házasélet jóképű sármőre, Richard, akinek Harryvel való barátsága már-már fivéri kötelék. Kettejük közül Harry az, aki házasságban él, éppen ezért főhet a feje a fiatal Kay miatt, akibe totál belezúgott. A helyzetet bonyolítja, hogy Richard is a nő bűvkörébe kerül. Harry mázlijára felesége is beleszeret valakibe, de mint ahogyan azt látni fogod, a cselekmény múlásával a képlet egyre csak bonyolódik.

És hogy a család legkisebb tagjai se maradjanak néznivaló nélkül, arról Tim 'Télapu' Allen és egy bájos kutyás történet gondoskodik. Dave, a kerületi ügyész kapja a tiltott állatkísérletekkel vádolt laboratórium védelmét. Egy véletlen folytán Dave megfertőződik a szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal, amelynek hatására kutyává változik. Miután a családja befogadja a feltűnően okos blökit, ő is szembesül végre a valósággal. Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni és elszámoltatni a gonoszokat - kellemes esti kikapcsolódást ígér az Összekutyulva.

A MOZIKLUB NAPI AJÁNLATA:
- A jó pasi
- Házasélet
- Összekutyulva (2006)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Michael Dodge - Getty images

Illusztráció: imdb

Kategóriák: Dráma Vígjáték

Filmek Neked!

A jó pasi

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2009)

Házasélet

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2007)

Összekutyulva (2006)

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2006)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)