Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc n​élkül 631. - Folytatódik a Bad Boys és a Venom

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 09:22
  • Zacc nélkül

Immár hivatalos forrásból is megerősítették: jön a Venom 2. és hosszú gyötrelmek után a Bad Boys is trilógiává avanzsál - a legfrissebb pletykák, sztorik és információk a sztárok, filmek és sorozatok világából - hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni, szigorúan zacc nélkül.

Will Smith: Most már tényleg jön a Bad Boys 3.

Bár sokáig úgy tűnt, sosem készül el, immár Will Smith személyesen jelentette be, hogy jön a Bad Boys harmadik része. A főszereplő azt is elárulta, hogy a régóta halogatott epizód címe Bad Boys for Lif3 lesz. Az első Bad Boys-film 1995-ben debütált és mind Will Smith, mind a rendező, Michael Bay számára komoly ugródeszkát jelentett. És bár a nyolc évvel későbbi folytatás legalább ennyire sikeres lett, jó ideig mégsem volt gondolt senki rá, hogy az akciófilmből trilógia készüljön. Az ezzel kapcsolatos első hírek 2015-ben jelentek meg, mikor is Joe Carnahan bejelentkezett rendezőként és forgatókönyvíróként. Végül aztán összeveszett a stúdióval, és jó ideig eltartott, mire megtalálták utódját az Adil El Arbi - Bilall Fallah rendezőpáros személyében. A Bay Boys for Lif3 2020 elején debütál a mozikban.

Folytatódik a Venom, megvan a forgatókönyvíró

Miután a Venom 850 millió dollárt kaszált világszerte, aligha meglepő, hogy a Sony cseppet sem zavartatta magát a negatív kritikák miatt, és bejelentette: érkezik a második rész. A forgatókönyvíró ezúttal is Kelly Marcell lesz, aki késve érkezett az előző Venom-film stábjába, hogy az addigi sztorit szinte teljes egészében átírja. Már az is biztosnak tűnik, hogy Tom Hardyt, Anne Weyinget és Woody Harrelsont is viszontláthatjuk a folytatásban, Ruben Fleischer rendezőt azonban biztosan lecseréli a stúdió. A Venom folyatását 2020 októberében mutatják be.

Forrás: LoudVision.it

Mészáros Márta restaurált filmjeit vetítik a New York-i MoMA-ban és a Berlinalén

Mészáros Márta Ők ketten című filmjét vetítik hétfő este a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA) a restaurált filmek fesztiválján; az Örökbefogadás című alkotást pedig február 12-én tűzik műsorra a 69. Berlinale felújított filmklasszikusokat felvonultató szekciójában - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap hétfőn az MTI-vel.

Tizenhatodik alkalommal rendezik meg a napokban a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA) a restaurált filmek fesztiválját To Save and Project - The 16th MoMA International Festival of Film Preservation címmel. A rangos válogatásba meghívást kapott Mészáros Márta Ők ketten című 1977-es filmje is, amely két nagyon különböző nőalak kapcsolatát és házasságát ábrázolja. Mária egy nagyon szép, harmonikus és határozott nő, akit az akkor már világsztárnak számító Marina Vlady alakított, a másik nagyon szabálytalan, nagyon szenvedélyes nőt, Julit Monori Lili játszotta. A történetben Mária, a munkásszállás igazgatónője védelmébe veszi az alkoholista férje elől gyermekével menekülő Julit. Kettejük kapcsolata és házasságuk különösen hat egymásra. Mint írják, a film különlegessége, hogy ez az egyetlen alkotás, amelyben Marina Vlady és férje, Vlagyimir Viszockij egy megkapó csókjelenet erejéig együtt is megjelentek a filmvásznon. De ebben a filmben kezdődött el Mészáros Márta és a nyolcéves Czinkóczi Zsuzsa kapcsolata is. A színész később a Naplókban a rendezőnő ifjúkori énjét alakította.

Februárban tűzik műsorra Mészáros Márta Örökbefogadás című filmjét a 69. Berlinale felújított filmklasszikusokat felvonultató szekciójában. A filmért Mészáros Márta 1975-ben - első női rendezőként és első magyar résztvevőként - vehette át az Arany Medvét, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját. A finoman árnyalt női portréban Berek Katalin magányos gyári munkásnőt alakít, aki hiába szeretne nős szerelmétől gyereket. Egy nevelőotthonban élő fiatal lány lesz a "próbagyermeke", ez a kapcsolat segíti hozzá ahhoz, hogy valóban örökbe fogadjon egy csecsemőt, és életét a másoktól való függés nélkül rendezze be.

Mindkét film teljeskörű, 4K felbontású restaurálása a Filmalap tízéves digitális filmrestaurálási programjának keretében, a Filmarchívum szakmai irányításával készült a Magyar Filmlaborban, az eredeti kameranegatív és az eredeti mágneshangszalag felhasználásával. Az Ők kettent 2017-ben, Kende János operatőr, az Örökbefogadást pedig 2018-ban, Koltai Lajos operatőr közreműködésével újították fel a szakemberek. A Filmalap restaurálási programjában Mészáros Márta kilenc filmjének restaurálása szerepel - írták a tájékoztatóban (mti).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: GeekTyrant

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)