Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aquamant még Creed sem tudta kiütni

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 10:37

Az év első hétvégéjén is a december közepén bemutatott Aquaman című filmre voltak a legtöbben kíváncsiak a magyar mozikban. A január 3-án bemutatott Creed 2. csak a második lett, a BÚÉK pedig hamarosan megszerzi kétszázezredik nézőjét is.

Mintegy 50 százalékkal kevesebb nézője volt a magyar moziknak január első hétvégéjén. A visszafogott érdeklődés mellett is megtartotta első helyét a toplistán az Aquaman, amit ezúttal 31 067-en láttak (eddig összesen: 331 059). A második helyre verekedte fel magát a Creed 2 (ezzel a filmmel búcsúzik egyébként Stallone Rocky Balboa szerepétől): első hétvégéjén 28 198 nézőt szerzett.

A magyar mozis sikerlista hétvégi toplistájának harmadik helyén szintén egy premierfilm szerepel. 25 622 nézőt érdekelt a Végtelen útvesztő.

Nem sokkal kevesebben nézték meg Goda Krisztina BÚÉK című vígjátékát (25 021 jeggyel negyedik a hétvégén), amit eddig összesen 196 859-en láttak.

A top10 legrégebben bemutatott filmje a Bohém rapszódia (10 013 nézővel kilencedik a hétvégén). 2018. november 1-jén került a magyar mozikba, eddig 549 705-en látták. A 2018-ban Magyarországon bemutatott filmek listáján a Queen-film a harmadik, de még az is lehet, hogy javít ezen a helyezésen: a Golden Globe-gálán a legjobb dráma díját és legjobb drámai színészi alakítás díját elnyerő film alig húszezer jeggyel marad el a 2018-as toplista másodikjától (Mamma Mia: Sose hagyjuk ABBA), amit viszont alig négyezer nézővel előzött meg a Bosszúállók: Végtelen háború.

Ezeket a filmeket már nem játsszák a magyar mozik - szemben a tizedik hete toplistás Queen-filmmel.

Azaz: nagy valószínűséggel a friss díjak és az Oscar-hajrá miatt esetleg fellendülő érdeklődés sem kell ahhoz, hogy 1-2 hét leforgása alatt a Bohém rapszódia legyen a legnépszerűbb 2018-as film a magyar mozikban.

Forrás: Origo.hu

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)