Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 65. összefoglaló – „Dikk, 124 darab vécépapír van, rárendeté’ még 24-et!”

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 18:18

Greg és Zsu a párbaj előtti napon kapásból újradefiniálta a hattyú halálát, a rivális klikkek életellenes törzsi tánccal riogatták egymást, a párjabajgyőztes Greg visszatérése után Vivien szimpatizánsai pedig vontatókötélért és egy erős keresztgerendáért könyörögtek. Ja, nem!

A párbajra készülő Greg búcsúzkodással egybekötött lelkizésbe kezdett Zsúval, és mi, Disney-szentimentalizmus ellen beoltott egyedek már ekkor fellőttük a vészjelző rakétát. Mint kiderült, nagyon is joggal, Greg ugyanis olyan szintű sírásban tört ki, mintha csak arról értesült volna, hogy a WHO világszerte betiltatta a hidrogén kozmetikai célú felhasználását. És ha már itt tartunk, Reni a szépítkezés ingoványos talajára tévedt, amikor egy komplett gyantacsíkot helyezett mindkét szemöldökére. Szenvedését látva joggal tarthattunk tőle, hogy a továbbiakban Brezsnyev jóságos doppelgangereként, szemöldök nélkül tengeti napjait a villában, ám végül megmenekült. A kitartó nézők már megszokhatták, hogy a leginkább embert próbáló pillanatok akkor várnak rájunk, amikor a lakok verses, netán táncos (esetleg bármilyen más) versenyfeladatot kapnak.

Ezúttal a két klikknek törzsi táncban kellett összemérnie erejét - és mintha ez önmagában nem lett volna elég kínos – az ehhez passzoló rigmusok társaságában. Ekkor még nem gondoltuk volna, hogy pont ebben a versenyszámban leszünk fültanúi a 9. évad leglélekemelőbb pillanatának, mikor is a szerkesztők Gryllus Vilmos után Slayert használnak aláfestő zeneként. Ám örömünk nem tartott sokáig, a párbajgyőztes Greg ugyanis a villában is folytatta hisztérikus örömrohamát, miközben az általunk kilőtt nyugtató nyílvesszők sorra pattogtak le a plazmatévé képernyőjéről. A rivális Roli-Lacika-Hunor trióból pedig az a tény, hogy nem Vivien tért vissza, hasonló szintű világfájdalmat váltott ki, mintha Kirgizisztánban különadót vetettek volna ki a kamáslis kerékpárosokra. Vivien kollektív meggyászolása végül olyannyira elmaradt, hogy ők is önfeledten buliztak Greggel a 80-as, 90-es évek legvállalhatatlanabb tánczenéire.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)