Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 65. összefoglaló – „Dikk, 124 darab vécépapír van, rárendeté’ még 24-et!”

  • TV GO
  • 2019. 01. 08., 18:18

Greg és Zsu a párbaj előtti napon kapásból újradefiniálta a hattyú halálát, a rivális klikkek életellenes törzsi tánccal riogatták egymást, a párjabajgyőztes Greg visszatérése után Vivien szimpatizánsai pedig vontatókötélért és egy erős keresztgerendáért könyörögtek. Ja, nem!

A párbajra készülő Greg búcsúzkodással egybekötött lelkizésbe kezdett Zsúval, és mi, Disney-szentimentalizmus ellen beoltott egyedek már ekkor fellőttük a vészjelző rakétát. Mint kiderült, nagyon is joggal, Greg ugyanis olyan szintű sírásban tört ki, mintha csak arról értesült volna, hogy a WHO világszerte betiltatta a hidrogén kozmetikai célú felhasználását. És ha már itt tartunk, Reni a szépítkezés ingoványos talajára tévedt, amikor egy komplett gyantacsíkot helyezett mindkét szemöldökére. Szenvedését látva joggal tarthattunk tőle, hogy a továbbiakban Brezsnyev jóságos doppelgangereként, szemöldök nélkül tengeti napjait a villában, ám végül megmenekült. A kitartó nézők már megszokhatták, hogy a leginkább embert próbáló pillanatok akkor várnak rájunk, amikor a lakok verses, netán táncos (esetleg bármilyen más) versenyfeladatot kapnak.

Ezúttal a két klikknek törzsi táncban kellett összemérnie erejét - és mintha ez önmagában nem lett volna elég kínos – az ehhez passzoló rigmusok társaságában. Ekkor még nem gondoltuk volna, hogy pont ebben a versenyszámban leszünk fültanúi a 9. évad leglélekemelőbb pillanatának, mikor is a szerkesztők Gryllus Vilmos után Slayert használnak aláfestő zeneként. Ám örömünk nem tartott sokáig, a párbajgyőztes Greg ugyanis a villában is folytatta hisztérikus örömrohamát, miközben az általunk kilőtt nyugtató nyílvesszők sorra pattogtak le a plazmatévé képernyőjéről. A rivális Roli-Lacika-Hunor trióból pedig az a tény, hogy nem Vivien tért vissza, hasonló szintű világfájdalmat váltott ki, mintha Kirgizisztánban különadót vetettek volna ki a kamáslis kerékpárosokra. Vivien kollektív meggyászolása végül olyannyira elmaradt, hogy ők is önfeledten buliztak Greggel a 80-as, 90-es évek legvállalhatatlanabb tánczenéire.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)