Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc n​élkül 632. - Trónok harca előzmények és csodás poszterek

  • TV GO
  • 2019. 01. 09., 09:30
  • Zacc nélkül

Ők szerepelnek majd a Trónok harca előzménysorozatában; az eddigi legjobban kinéző poszter érkezett a LEGO Movie-hoz;

Rendező, szereplők: infók a Trónok harca előzménysorozatról

Ebben az évben befejeződik az HBO zászlóshajó-sorozata, a Trónok harca, de ez nem jelenti, hogy Westeros nélkül maradnánk, mivel egy előzménysorozat biztosan fog érkezni. Ez nem különösebben nagy hír, mivel már korábban napvilágot látott, hogy lesz, na meg az is, hogy Naomi Watts lesz az egyik húzó név, aki feltehetően majd jól elpatkol még az első évadban. Most azonban azt is megtudhattuk a csatornától, hogy S.J. Clarkson (Collateral, nem a film, hanem a sorozat) fogja rendezni a pilot epizódot. Ez egyébként kérdéseket vet fel a Star Trek 4-el kapcsolatban, mivel ő lett megnevezve, mint a reboot legújabb részének rendezője. Szóval kérdéses, hogy az a projekt szünetel-e addig, míg a Trónok harcával van elfoglalva, vagy csak simán lelépett az egyébként is évek óta sehova se tartó film rendezői székéből. Az előzménysorozat showrunnerje Jane Goldman lesz, tehát nőkből igazán nem lesz hiány, ami nem is árt a Trónok harcának, mivel a női karaktereket nem mindig a legnagyobb odafigyeléssel kezelik.

A stáb tagjai pedig a következők lesznek: Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Angels in America), Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties), és Toby Regbo (Reign).
Az, hogy miről is fog szólni az előzménysorozat még igencsak homályos, de az tuti, hogy a Hősök Aranykorától a sötétségig fogja felölelni a történteket, na meg pontosabb képet kapunk végre a white walkerekről, ami igazán nem fog ártani, mivel George R.R. Martin regényeibe egy kicsit bővebb kifejtést kapnak, mint amit aztán a sorozatba sikerült átültetni.

Menő poszteren a The LEGO Movie 2

Nagyon várjuk már, hogy láthassuk a The LEGO Movie folytatását, mivel az minden előítéletünk ellenére egy rendkívül jő animációs film volt. Sőt, azóta már több spin-off is napvilágot látott, amik szintén nem voltak rosszak, de az eredeti minőségét sajnos nem érték el, de majd a folytatás. Reméljük. A második rész az első filmben történt események után mintegy öt évvel játszódik, a DUPLO megszállást követően. Minden nagyon Mad Max-es és még őrültebb, mint valaha. Az általunk már megkedvelt karakterek ezúttal a LEGO világ eredeti békéjét óhajtják visszaállítani, de ebben egy sor új szereplő is segítséget nyújt majd nekik.
A most érkezett poszter pedig talán az egyik legjobb, amit hosszú ideje láttunk:

Warner Bros.

Politikai áthallások a Joker-filmben?

Már több fotó is napvilágot látott a Joaquin Phoenix-féle Joker filmből, ennél több részletet azonban nem nagyon tudtunk meg a DC.-főgenya történetét feldolgozó moziról. A Revenge Of The Fans nevezetű portálon azonban a napokban olyan híresztelések jelentek meg, hogy a készülő film nem lesz mentes a politikai áthallásoktól, és elhangzik majd benne néhány kevésbé burkolt célzás Donald Trump elnökségére is. Többek között arról is írnak, hogy Joker sokkal inkább tragikus karakterként jelenik meg, mintsem ripacskodó szociopataként. Hogy minderről megbizonyosodjuk, egészen az október 4-i premierig kell várnunk.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO; Warner Bros.

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)