Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Féláras filmek! 4. hét

  • TV GO
  • 2019. 01. 09., 09:30

Meglepetésként egyes filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten újabb filmekkel szolgálunk nektek, amiket féláron kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Telekom Videotéka felületén.

Keressétek minden héten ajánló cikkünket, ahol akár még exkluzív videókat és képeket is találtok az aktuális féláras filmekről!

A mindenség elmélete (január 04 – január 18.)

Megrázó erejű életrajzi dráma Stephen Hawking (Eddie Redmayne) elméleti fiziikus életéről, betegségéről és feleségével való kapcsolatáról. A zseniális tudós eddigi élete során rengeteg hasznos elmélettel állt elő a világmindenség működésével kapcsolatban, ám a világegyetem legnagyobb rejtélyének mégis a nőket tartja.

Fantomszál (január 04 – január 18.)

A csillogó 50-es években, a háború utáni Londonban Reynold Woodcock, a híres szabó (Daniel Day-Lewis) és nővére, Cyril (Lesley Manville) a brit divatvilág központi figurái: ők öltöztetik a királyi családot, a filmsztárokat, az örökösnőket, a felső tízezer tagjait, az első bálozókat és a rutinos dámákat a Woodcock Ház sajátos stílusában. Nők jönnek és mennek Woodcock életében, akik ihletet és társaságot biztosítanak a megrögzött agglegénynek, míg össze nem találkozik egy fiatal, magabiztos nővel, Almával (Vicky Krieps), aki hamarosan az élete állandó részévé válik, mint múzsa és szerető. Reynold eddig pontosan megtervezett és mintaszerűre szabott életét szép lassan szétzilálja a szerelem...

A csaláson túl (január 11 – január 25.)

A fiatal és ambiciózus ügyvédek élete sem könnyű. Shintaro Shimosawa filmjének főszereplője, Ben (Josh Duhamel), ugyanis egyszerre egy hatalmi harc kellős közepén találja magát, amelyet egy korrupt gyógyszeripari vezető (Anthony Hopkins) és partnere (Al Pacino) vívnak. Ráadásul Ben ebben az ügyben nem csak a becsületességét veszítheti el nagyon gyorsan, ha nem figyel.

Coraline és a titkos ajtó (január 11 – január 25.)

A tizenkét éves Coraline vidékre költözik a családjával. Miközben a szülei egy kertészkatalógus készítésével vannak elfoglalva, a kislány nehezen találja helyét az új környezetben. Egyik nap azonban különös felfedezést tesz, rábukkan egy titkos ajtóra, amely mögött a saját életének egy másik változatába csöppen. Ezt az életét azonban sokkal jobbnak, érdekesebbnek találja. Csak egy dolog furcsa, mindenkinek gombszeme van. A nagyszerű kaland egyre veszélyesebbé válik, amikor a másik szülei ott akarják tartani örökre. Coraline minden bátorságára szüksége van, hogy kiszabaduljon ebből a világból.

Kattints a Filmek féláron! aktuális kínálatához

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: 2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

A csaláson túl

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2016)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)