Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Most már tényleg Margot Robbie lesz Barbie

  • TV GO
  • 2019. 01. 09., 13:18

Ami eddig csak pletyka volt, az most már hivatalos: TÉNYLEG jön a Barbie-film, és nem Amy Schumer vagy Anne Hathaway lesz a címszereplő, hanem Margot Robbie.

A Barbie-projekt már régóta kering Hollywoodban: egy ideig a Sony akarta megfilmesíteni, most végül a Warner Brosnak sikerült szerződést kötnie a Mattell nevű céggel, amely a játékbabákat forgalmazza. Közben valószínűleg a koncepció is változik: eredetileg egy olyan történetet akartak, ahol egy lányt azért száműznek a Barbie-univerzumból a mi világunkba, mert a külseje nem felel meg a Barbie-kritériumoknak. Erre a szerepre az első számú jelölt Amy Schumer volt, aki rá is bólintott.

Végül nem tudta összeegyeztetni a produkcióval az időbeosztását, így kihúzták a nevét a listáról. Helyette Hathaway választották, aki hasonló okokból szintén otthagyta a filmet. Margot Robbie - aki valószínűleg mindkettejüknél elfoglaltabb, hisz évente több filmje is megjelenik - viszont elvállalta a produceri szereppel együtt, és hihetetlenül lelkes azzal kapcsolatban, hogy ő keltheti életre Barbie-t.

Robbie-val a fedélzeten valószínűleg az eredeti koncepció is ugrott, hisz nincs az a szigorú Barbie-univerzum, ahonnan őt kiűznék, ám egyelőre a történetet homály fedi. Az viszont már biztos, hogy 2020. május 8-án mutatják be.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Főkép forrása: ELLE

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)