Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Most már tényleg Margot Robbie lesz Barbie

  • TV GO
  • 2019. 01. 09., 13:18

Ami eddig csak pletyka volt, az most már hivatalos: TÉNYLEG jön a Barbie-film, és nem Amy Schumer vagy Anne Hathaway lesz a címszereplő, hanem Margot Robbie.

A Barbie-projekt már régóta kering Hollywoodban: egy ideig a Sony akarta megfilmesíteni, most végül a Warner Brosnak sikerült szerződést kötnie a Mattell nevű céggel, amely a játékbabákat forgalmazza. Közben valószínűleg a koncepció is változik: eredetileg egy olyan történetet akartak, ahol egy lányt azért száműznek a Barbie-univerzumból a mi világunkba, mert a külseje nem felel meg a Barbie-kritériumoknak. Erre a szerepre az első számú jelölt Amy Schumer volt, aki rá is bólintott.

Végül nem tudta összeegyeztetni a produkcióval az időbeosztását, így kihúzták a nevét a listáról. Helyette Hathaway választották, aki hasonló okokból szintén otthagyta a filmet. Margot Robbie - aki valószínűleg mindkettejüknél elfoglaltabb, hisz évente több filmje is megjelenik - viszont elvállalta a produceri szereppel együtt, és hihetetlenül lelkes azzal kapcsolatban, hogy ő keltheti életre Barbie-t.

Robbie-val a fedélzeten valószínűleg az eredeti koncepció is ugrott, hisz nincs az a szigorú Barbie-univerzum, ahonnan őt kiűznék, ám egyelőre a történetet homály fedi. Az viszont már biztos, hogy 2020. május 8-án mutatják be.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Főkép forrása: ELLE

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)