Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Majdnem tökéletes Amerika Kapitány nélkül maradtunk

  • TV GO
  • 2016. 04. 26., 17:00
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Szuperhősök

Chris Evans egy talk show-ban elmesélte, miért utasította vissza elsőre a Marvel-univerzum egyik legnépszerűbb szuperhősének szerepét.

A 34 éves színészt korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Mobil, A fantasztikus négyes, a Napfény, A fantasztikus négyes és az ezüst utazó vagy a Vesztesek bosszúja, a nagy áttörést mégis Amerika Kapitány megformálása hozta meg a számára.

Evans először a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúálló-ban játszotta el a kultikus szuperhős szerepét, majd benne volt a Bosszúállók-ban, az Amerika Kapitány: A tél katonájá-ban és a Bosszúállók: Ultron korá-ban is, míg a Thor: Sötét világ és A Hangya című Marvel-filmekben egy cameo és egy stáblista utáni jelenet erejéig bukkant fel.

Chris Evans az Amerika Kapitány: Polgárháború e heti világpremierjén (Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP)

Legközelebb a sztár május 5-től lesz látható Amerika Kapitányként, akkor érkezik ugyanis a mozikba az Amerika Kapitány: Polgárháború. Ebből az alkalomból saját talk show-jában Jimmy Kimmel interjúzott a színésszel. A beszélgetés legérdekesebb része az volt, amikor kiderült, hogy a karrierje szempontjából leginkább meghatározó szerepet Evans először el sem akarta fogadni.

„Eléggé megijedtem, mert először egy kilenc filmre szóló szerződésről volt szó, és egy részemnek azért egy kicsit fóbiája van ettől az ipartól. Ha egyszerre csak egy filmet csinálsz, és hirtelen úgy döntesz, már nem akarod folytatni, megvan a lehetőséged, hogy tégy egy lépést hátra és újratervezd a dolgokat. De ha van egy ilyen hatalmas szerződés, és váratlanul már nem tetszik neked annyira az egész, hát ez van, így jártál, nem lehet kiszállni. Ez pedig ijesztő volt” – mondta a színész.

Evans azonban szerencsére meghallgatta néhány ember tanácsát, mielőtt végleg elutasította volna a filmeseket (bár saját bevallása szerint néhányszor már nemet mondott a felkérésre, de a jelek szerint a Marveltől rendszeresen nyakára jártak). A kilátásokat a családjával és barátaival beszélte meg, és végül arra jutott, vállalnia kell a felkérést.

„Kezdett úgy kinézni az egész, mintha félelemből mondanék nemet. De nem csinálhatsz valamit azért, mert a félelem motivál. Ezért egyszer csak bekattant, hogy úgy kell néznem az egészet: amitől félsz, abba a legjobb, ha beleveted magad” – zárta monológját a sztár, akinek a döntéséért minden bizonnyal rajongók tömegei hálásak, hiszen mostanra el sem tudnának képzelni nála tökéletesebb Amerika Kapitányt.

CHRIS EVANS FILMJEI A TV GO-N:

- Snowpiercer - Túlélők viadala
- A szerelem útján
- Vesztesek bosszúja
- Defekt
- Kegyetlen faj

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney / Marvel

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Szuperhősök