Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Golden Globe-díjas sorozat a TV GO-n

  • TV GO
  • 2019. 01. 10., 12:59

A 2019-es Golden Globe díjátadó számos meglepetéssel kedveskedett a filmfaló rajongóknak a Bohém Rapszódia sikerétől, egészen a legjobb vígjáték és dráma sorozatokig. Utóbbi kategória nagy győztese lett, a Bodyguardot és a Homecomingot is maga mögé utasító, Foglalkozásuk: Amerikai című sorozat.

A FOX égisze alatt 6 évadot sikerrel megélt sorozat középpontjában egy amerikai házaspár (Keri Russell és Matthew Rhys) áll, akik az 1980-as években, Washington DC-ben élnek két gyermekükkel. A sztori itt még akár átlagos is lehetne, ha az utazásszervező irodában dolgozó Elizabethről és férjéről nem derülne ki, hogy egyébként a KGB ügynökei és fontos megbízást kell teljesíteniük. A történet akkor kezd igazán izgalmassá válni, amikor hiba csúszik a számításaikba és történik mindez éppen akkor, amikor az Egyesült Államok elnöke, Ronald Regan keresztes hadjáratot indít a KGB ellen. És persze, ha mindez még nem lenne önmagában is elég, a szomszédjukkal is meggyűlik a bajuk, akiről kiderül, hogy az FBI-nak dolgozik. E lebilincselő és zseniális drámai kémsorozat, a hidegháború egyik leghevesebb időszakát dolgozza fel, amelynek mesteri kiforrottságát, stílusát és profizmusát is példázza, hogy 2019-ben végre a filmkritikusok is úgy ítélték, hogy megérett egy Golden Globe-ra, méghozzá, mint a legjobb televíziós, drámasorozat díjára.

Europress / Paul Drinkwater - Getty images

A film, amit természetesen nem csak a készítők vittek sikerre, hiszen a díj elnyerésében a főszereplők alakítása is kiemelkedő fontosságú volt, a MoziKlub kínálatában is megtalálható.

Illusztráció forrása: FOX

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)