Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Íme John Malkovich pápaként

  • TV GO
  • 2019. 01. 10., 13:01

Ahogy elnézzük a Jude Law pápai nagysága mögül kikandikáló Malkovichot, egy kérdés merül csak fel: hogy fér meg két pápa egymás mellett a Vatikánban?

Paolo Sorrentino sorozata, Az ifjú pápa elég nagy sikert aratott az enyhén szólva is bogaras pápát alakító Jude Law-val az élen, és bár Sorrentino nem épp az a futószalagos rendező, mégis úgy döntött, folytatja a sorozatot. A forgatás jelenleg is folyik Velencében, a legnagyobb hír ezzel kapcsolatban pedig az volt, hogy John Malkovich lesz a főszereplő. Túl sokat egyelőre nem lehet tudni a sorozatról, csak a címe és a nyilvánosságra hozott fotó alapján lehet tapogatózni: az új évad a The New Pope, azaz az új pápa címet viseli majd, az első fotón pedig az látható, ahogy Jude Law pápai kobakja mögül John Malkovich kukkant ki csakugyan pápai ruhában.

Ebből nem túl nagy trúváj leszűrni, hogy John Malkovich lesz az új pápa Jude Law után, és az talán a legjobb kérdés, hogy miként zajlik majd az átmenet, hisz a második évadban elvileg Jude Law is szerepelni fog. Két élő pápa egy időben és térben meg ugye viszonylag ritka jelenség, így különösen van miért várni a folytatást, amely valószínűleg még idén képernyőre kerül. A sok régi szereplő mellett nem csak Malkovich lesz az újonc: Mark Ivanir, Ulrich Thomsen, Henry Goodman és Massimo Ghini is a fedélzeten van, sőt Sharon Stone nevét is belengették már.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Főkép forrása: Stuart C. Wilson/Getty Images

Filmek Neked!

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)