Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 66. összefoglaló – „30 év alatt először csiccsentettem be”

  • TV GO
  • 2019. 01. 09., 17:48

Az első megrázó momentumot most kivételesen nem a villalakók szolgáltatták, hanem Puskás Peti, aki bajszának látványát klasszikus adóellenőr-szemüveggel súlyosbította. Ám, mint kiderült, tettével csak előrevetítette a ránk váró megrázkódtatásokat.

Az összefoglaló továbbra is Greg győztes párbajának afterpartyját taglalta. Az első vészterhes jel, hogy katasztrofális házibuliba keveredtünk, hogy előkerül a citromos sör, az Activity vagy neadjisten, valaki limbózni kezd. Jobb esetben a renitens egyedet elektromos sokkolóval hatástalanítják, netalántán eszméletvesztésig itatják, itt viszont nem ez történt: a játékosok egytől-egyig beálltak a sorba. Természetesen ez utóbbi a Limbó hintóra történt, ám a zenei szerkesztő ezt követően sem mutatta sem az irgalom, sem a szolidaritás jeleit. Jött hát a Szerelemvonat, melyre a lakók kollektív vonatozásba kezdtek az udvaron, a teljes apokaliptikus idillhez már tényleg csak a makkos cipős presszószintis és az agrárhaikukkal zsonglőrködő vőfély járulhatott volna hozzá.

Reninek az ittas pajtatánc közben is volt annyi lélekjelenléte, hogy „ínségesebb időkre” eldugjon egy üveg alkoholt saját felhasználásra. Az addiktológiai szakkönyvekben állítólag létezik egy külön terminus technikus a hasonló viselkedésre. Közben a ravasz szerkesztők egy Vivien-babát csempésztek a nyugiszobába, mert ugyebár sokkal tréfásabb dolgok kerekedhetnek ki abból, ha ittas emberek mondják el véleményüket egy nagyobb darab, celluxozott portréval ellátott műanyagnak. Gregből pl. előbújt Yoda mester, és megjegyezte, hogy bár a gonoszság uralja egykori vetélytársa szívét, azért ott pislákol benne a jóság is. A legfrappánsabban Hunor – aki ugye Vivien mellett állt a párbajban – nyilvánította ki véleményét azáltal, hogy leszedte a próbababa karját, és dzsekije ujjába tűrte azt. Adri pedig újfent érzelgősre itta magát, és kifejtette: voltaképpen szereti lakótársait, még ha olykor nem is nagyon.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)