Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 67. összefoglaló – „Kokrétumokba’ nem vagyok annyira stabil benne”

  • TV GO
  • 2019. 01. 10., 17:08

Mióta az összes tehetségesebb konfliktusgenerátor kihullott a játékból, a műsor izgalomfaktora és gyakran a Teletubbiest idézi (csak éppen a szereplők bárgyúbbak). Hogy mást ne mondjunk, a mai adás egyik legérdekfeszítőbb eleme a curling volt.

Az alkotói/szellemi válságot – már ha nem túl erős kifejezések ezek egy valóságshow esetében – jól példázza, hogy a műsor első fele a játékosok vlogbejegyzéseinek bemutatásával telt. Roli szerint Zsu egy született színész, Zsu szerint Rolinak nincs igaza. Adri szerint Hunor és közte akár szerelem is szövődhetett volna, ha Roli nem kavar be kettőjük viszonyába, Hunor szerint ez kizárt. Greg szerint Roli egy sátáni, intrikus figura, Roli szerint nem az. És mintha Reni is mondott volna valami hasonlóan lényegretörőt (szájmozgásából legalábbis erre következtethetünk), de sajnos ezt már nem állt módunkban megjegyezni. Szóval ne szépítsünk, a Kossuth Rádió régi vízállásjelentései, illetve az Ablak című közszolgálati műsor ehhez képest maga volt a Bárányok hallgatnak. No, de a folytatásban igencsak felpörögtek az események… Ja, nem.

Szóval a továbbiakban annak lehettünk szemtanúi, hogy Roli és Adri a nyugiszobában tárgyalták ki a többieket, pl. Zsút, aki valójában féltékeny Renire, ugyanis Greg utóbbi lakótársához közelebb áll, és különben is… Na jó, nem fokozzuk, a feszültség ugyanis enélkül is elviselhetetlenné vált a későbbiekben. A fitthét négy győztese ugyanis abban a gigászi megtiszteltetésben részesülhetett, hogy egy külső helyszínen kipróbálhatták minden idők talán legunalmasabb sportját, a curlinget. Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, az összeállítás legszórakoztatóbb része az volt, amikor a rommá informált Greg a curling kifejezésről a körhintára asszociált. Ugorjunk! Végezetül egy újabb nyilvános kibeszélőjáték következett, a lakóknak ugyanis szavazniuk kellett, kire jellemzők leginkább a hét főbűn egyes elemei. A végeredményt nem jegyeztük meg, ezt viszont igen: „Hol vagy most, John Doe, amikor a legjobban kellenél?”

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)