Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már az Olsen lányok mosolya sem a régi

  • TV GO
  • 2019. 01. 24., 18:00
  • Akkor és most

A 90-es évek megígérte nekünk, hogy a 21. század csupa szépet és jót tartogat az emberiségnek. Hittük, hogy a fiatalság nem múlik és örökké tart, reméltük, hogy a fecske és a nylon melegítő nem buknak meg kétezerrel. Nem akartunk belegondolni abba, hogy mit játszanak majd a rádiók, ha feloszlik a Spice Girls, s mi marad dísznek, ha Nick Carter mosolya elsárgul a falon. Féltük a világvégét, de megúsztuk, a Spice Girls "visszaállt", Nick Carter és a fiúbandák filmeztek egyet, a fecske és a nylon pedig egy új lázadás jelképeiként folytatták.

A 90-es évek magyar gyermekeinek lehetősége nyílt arra, hogy filmeken és sorozatokon keresztül virtuális családtagokat fogadjanak a szívükbe. Lassie volt az új Bukzsi, Kitt az új Trabant, Mary-Kate és Ashley Olsen pedig a család fogadott hugicái.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

1986 szülöttjei 1987 és 2004 között vagy két tucat filmben és sorozatban szerepeltek együtt, Magyarországon a Bír-lak és a Kettőn áll a vásár volt a legismertebb megjelenésük. Az angyali vonású kislányok aztán felnőtté cseperedtek, s tehetségüket a divatvilágban és az üzleti életben kamatoztatták tovább.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Idővel mindenkinél eljön a váltás, a változás ideje. Van aki új városba költözik, mások karriert váltanak. Napi celebjeink az "arcváltás" mellett döntöttek.

Foto: Europress / Dimitrios Kambouris - Getty images

Hogy ez mennyire sikerült jól, arról megoszlanak a vélemények, de egyet kell értsünk abban, hogy a bájos arcvonásoknak végleg odalett. Hé, ki az a harmadik lány ott a képen?! Ő húguk, Elizabeth, aki a Marvel filmjeiben utazik. Huszonkilenc éves.

Foto: Europress / Jamie McCarthy - Getty images

Az Olsen tesók filmjei a TV GO-n:

- Kettőn áll a vásár
- Martha Marcy May Marlene

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Kettőn áll a vásár

Amerikai családi vígjáték (1995)

Martha Marcy May Marlene

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)