Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már az Olsen lányok mosolya sem a régi

  • TV GO
  • 2019. 01. 24., 18:00
  • Akkor és most

A 90-es évek megígérte nekünk, hogy a 21. század csupa szépet és jót tartogat az emberiségnek. Hittük, hogy a fiatalság nem múlik és örökké tart, reméltük, hogy a fecske és a nylon melegítő nem buknak meg kétezerrel. Nem akartunk belegondolni abba, hogy mit játszanak majd a rádiók, ha feloszlik a Spice Girls, s mi marad dísznek, ha Nick Carter mosolya elsárgul a falon. Féltük a világvégét, de megúsztuk, a Spice Girls "visszaállt", Nick Carter és a fiúbandák filmeztek egyet, a fecske és a nylon pedig egy új lázadás jelképeiként folytatták.

A 90-es évek magyar gyermekeinek lehetősége nyílt arra, hogy filmeken és sorozatokon keresztül virtuális családtagokat fogadjanak a szívükbe. Lassie volt az új Bukzsi, Kitt az új Trabant, Mary-Kate és Ashley Olsen pedig a család fogadott hugicái.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

1986 szülöttjei 1987 és 2004 között vagy két tucat filmben és sorozatban szerepeltek együtt, Magyarországon a Bír-lak és a Kettőn áll a vásár volt a legismertebb megjelenésük. Az angyali vonású kislányok aztán felnőtté cseperedtek, s tehetségüket a divatvilágban és az üzleti életben kamatoztatták tovább.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Idővel mindenkinél eljön a váltás, a változás ideje. Van aki új városba költözik, mások karriert váltanak. Napi celebjeink az "arcváltás" mellett döntöttek.

Foto: Europress / Dimitrios Kambouris - Getty images

Hogy ez mennyire sikerült jól, arról megoszlanak a vélemények, de egyet kell értsünk abban, hogy a bájos arcvonásoknak végleg odalett. Hé, ki az a harmadik lány ott a képen?! Ő húguk, Elizabeth, aki a Marvel filmjeiben utazik. Huszonkilenc éves.

Foto: Europress / Jamie McCarthy - Getty images

Az Olsen tesók filmjei a TV GO-n:

- Kettőn áll a vásár
- Martha Marcy May Marlene

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Kettőn áll a vásár

Amerikai családi vígjáték (1995)

Martha Marcy May Marlene

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)