Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fokozódik a vetkőzős őrület

Fokozódik a vetkőzős őrület

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 05. 21., 11:01

Fergeteges sztriptízturnéval jön a Magic Mike XXL.

A filmrendezéstől visszavonult Steven Soderbergh (Traffic, Erin Brockovich) ragaszkodik a vetkőző fiúk történetéhez, ezért operatőrként és vágóként is közreműködik majd a Magic Mike második részének elkészítésében. A csodálatos Magic Mike bemutatója után mindenki szomorúan vette tudomásul, amikor Soderbergh bejelentette, hogy egy ideig szünetet tart, és a filmezés helyett inkább televíziós és színházi munkáira koncentrál.


Forrás: AFP

A Magic Mike folytatását, amelyben Channing Tatum, Matthew McConaughey és társaik egy őrületes sztriptízturnéval csapnak szét a vidéki női közönség között, Soderbergh régi munkatársa, Gregory Jacobs rendezi.

Tatum, aki a Magic Mike-filmek ötletgazdája, főszereplője és producere is egyben, elmondta, hogy a második rész történetének megírásakor ismét a saját sztriptíztáncosi karrierjének élményeiből táplálkozott, és bízik benne, hogy az eredeti filmhez méltó folytatást készítenek.
(Via: thewrap)

Filmek Neked!

Magic Mike XXL

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Magic Mike

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)