Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Obi-Wannak eredetileg más sorsot szántak az első Star Warsban

  • TV GO
  • 2016. 04. 19., 04:40
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Meglepő bejelentést tett a napokban Twitterén Obi-Wan Kenobi karakteréről a Star Wars-filmekben Chewbaccát alakító angol színész, Peter Mayhew.

Mayhew, aki a Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után legutóbb a Star Wars: Az ébredő Erő-ben is szerepelt a nagyra nőtt wookiee-ként, már február óta szivárogtat izgalmasabbnál izgalmasabb részleteket a nála lévő eredeti Star Wars IV. rész: Egy új remény-forgatókönyvből.

Legutóbb ily módon egy igazi szenzációról rántotta le a leplet: kiderült ugyanis, hogy a Csillagok háborújá-ban Obi-Wan Kenobi az eredeti tervek szerint életben maradt volna a Darth Vaderrel való küzdelmet követően. Az 1977-es Star Wars IV. rész: Egy új remény egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor az idős jedi és a Sötét Nagyúr párbajozni kezdtek, melynek végén Obi-Wan feláldozta magát.

Most azonban megnézhetjük, mi lett volna, ha a bölcs mester másként dönt, és így túléli a párbajt. Az alant olvasható, háromoldalnyi forgatókönyvrészlet szerint George Lucas eredetileg úgy tervezte, Obi-Wan nem hal meg a küzdelem során – ehelyett egy ügyes húzással csapdába ejti Vadert, és ő is elmenekül Luke-kal, Leiával és Han Solóval együtt.

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

Hogy mi lett volna ezt követően Kenobi sorsa, egyelőre nem tudni, de mivel Peter Mayhew eddig is kronologikus folytatásokban közölte a becses részleteket, remélhetőleg hamarosan kiderül. Még az is lehet, hogy az Alec Guinness megformálta karakter túlélte volna az egész filmet – és akkor az mindent megváltoztatott volna. Kíváncsian várjuk!

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Walt Disney / Collection Christophel

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars