Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Reese Witherspoonnál csak a lánya menőbb

  • TV GO
  • 2016. 04. 19., 17:05
  • Romantikus, Vígjáték, Sztárcsemeték

Egy nemrég készült interjúban a Doktor Szöszi negyvenéves sztárja mindhárom gyermekéről mesélt valami kedveset.

A negyvenéves színésznő igazán büszke anyuka, aki nem győz dicsekedni gyermekeivel, a 16 éves Avával, a 12 éves Deaconnel és a hároméves Tennessee-vel. A sztárral a neves ékszergyártó cég, a Tiffany partiján beszélgetett a Us Weekly, akiknek Witherspoon először nagylányáról mesélt. A színésznő elárulta, hogy amint a legújabb trendek kerülnek szóba a divat területén, Ava lesz egyes számú forrása.

Ava Phillippe, Reese Witherspoon és Deacon Phillippe egy tavaly októberi eseményen (Forrás: Valerie Macon / AFP)

„Annyival coolabb, mint én! Nagyon naprakész és igazán sokat tud a divatról. Ezenkívül megvan a saját stílusa, ami persze bámulatos. Olyan jó a stílusérzéke, hogy mindig vele vitatom meg a legújabb trendeket. És ő szívesen segít abban, hogy tanácsokat ad: mit hordjak és mit kerüljek inkább” – lelkendezett Witherspoon a Ryan Phillippe színésztől született legidősebb gyermekéről, aki a Coachella fesztivál kedvéért nemrégiben rózsaszínűre festette a haját.

Egy régi kép a színésznőről és a két idősebb gyermekről még 2010-ből, amikor Witherspoon csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán (Forrás: Mark Ralston / AFP)

De Reese Witherspoon fiai dicshimnuszával sem maradt adós. Róluk azt említette meg, hogy milyen csodálatos, ahogy a nagyobbik olvasni tanítja a kisebbet. És a sorból a színésznő férje, Jim Toth sem maradt ki. A pár öt éve házasodott össze, és amíg a két idősebb gyermek apja a már említett Ryan Phillippe, addig az olvasni tanuló Tennessee-nek Toth az apukája.

A sztár Bálint-napon is gondolt a fiaira (Forrás: Reese Witherspoon / Instagram)

„Úgy gondolom, az a legcsodálatosabb benne és bennem, hogy mindketten ellátjuk a családfői szerepet, és mindent megosztunk: a felelősséget, a jót és a rosszat egyaránt. Nagyszerű dolog ezt az utazást olyasvalakivel megosztani, akit a szíved mélyéből szeretsz, és aki igazán tisztel téged” – áradozott tovább Witherspoon. A színésznőnek egyébként tényleg gyönyörű családja van: korábban itt, itt, itt és itt mutattunk elragadó fotókat róluk.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- A harag országútja
- A három király
- A tenger szívében
- Szemekbe zárt titkok

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jason Merritt és Charley Gallay / Getty Images NA / AFP

Kategóriák: Romantikus Vígjáték Sztárcsemeték