Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Star Warsnak még a brit királyi család sem tud ellenállni

  • TV GO
  • 2016. 04. 20., 13:05
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Ha az ember arisztokrata, annak megvannak a maga előnyei. A nyilvánvaló dolgokon túl például az, hogy ellátogathat a Star Wars: Episode VIII éppen zajló forgatására. Vilmos és Harry herceg ki is használták a rangjuknak köszönhető lehetőséget…

A 2017-ben érkező mozit többek közt az angliai Pinewood stúdióban forgatják, így időszerű volt, hogy a királyi család is látogatást tegyen a helyszínen.

Az új Star Wars értelemszerűen nem a királynőt érdekli a leginkább, hanem unokáit, Vilmos és Harry hercegeket, akik a napokban laza keddet tartottak, és a program során nemcsak magával Chewbaccával és Luke Skywalkerrel találkozhattak, de lepacsiztak Daisy Ridley-vel, John Boyegával és Rian Johnson rendezővel is.

A két herceg – akik szemlátomást nagyon jól érezték magukat – ismét gyereknek érezhette magát, hiszen beülhettek egy X-szárnyú vadászgépbe, „társaloghattak” BB-8-tel, és még fénykardprábaj sem maradhatott el. Vilmos és Harry emellett azért a becsület kedvéért a jelmez és a maszkos részlegre is ellátogatott – de a fénykardozással valószínűleg még az sem mérhető, hogy a kezükben tarthatták Daisy Ridley „arcát”.

Az itt látható képek a Kensington palota Twitter-oldaláról származnak: további izgalmas fotókért érdemes ide kattintani, ahol ráadásként egy rövidke videót is találunk. A Star Wars: Episode VIII bemutatására viszont még elég sokat kell várnunk: a Rian Johnson (Beépülve, Szélhámos fivérek, Looper – A jövő gyilkosa) rendezésében készülő filmnek 2017. december 15-én lesz az amerikai premierje.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Adrian Dennis / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars