Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Harrison Ford sérülése is kellett Az ébredő Erő sikeréhez

  • TV GO
  • 2016. 05. 04., 17:05
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

A hetedik Csillagok háborúja-mozi forgatásának legsötétebb pillanata volt, amikor a Han Solót alakító színészveterán súlyosan megsebesült. Ám mint most kiderült, áldozata nem volt hiábavaló…

Mint arról korábban többször is írtunk, a 74 éves sztár úgy sérült meg, hogy a munka során véletlenül rácsukták a Millennium Falcon egyik ajtaját, amitől kicsavarodott és szétzúzódott a bokája. Ahogy azonban arról a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams nemrégiben beszámolt, a Ford szerencsétlen balesete okozta leállás nem jelentett feltétlenül hátrányt.

„Amikor a Millennium Falcon belsejében elkezdtünk Rey és Finn első jelenetén dolgozni, először még egyáltalán nem működött. Olyan visszás volt az egész. Nem rendeztem őket elég jól. Az egészet rosszul építettem fel már az alapjaitól” – mesélte Abrams Chris Rock színésznek egy nyilvános beszélgetésen a Tribeca filmfesztiválon.

A teljes csapat a Millennium Falconban (Forrás: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12)

„Aztán amikor Harrison Ford azon a rettenetes napon megsérült, úgy alakult, hogy több hétig nem forgathattuk le a szóban forgó jelenetet. Ez alatt az idő alatt pedig igazán bele tudtam mélyedni a dolgokba, és újragondolni egy kicsit a szereplők közti viszonyokat” – tette hozzá a rendező, aki így a színész felgyógyulása után friss szemmel forgathatta újra az ominózus képsort.

Harrison Ford és J.J. Abrams a forgatáson, a háttérben balra John Boyega (Forrás: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12)

Az ébredő Erő forgatása alatt egyébként nem Ford volt az egyetlen, aki a vérét adta a filmért, hiszen maga a rendező is megsérült. Neki a háta látta kárát az eseményeknek, éppen amikor sebesült sztárjának próbált volna segíteni…

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér
- Star Wars: Az ébredő Erő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 és Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars