Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

SzerelMesék napja

  • TV GO
  • 2019. 01. 29., 20:30
  • Animáció

Szívmelengető történetek a rajzasztalról.

A kétezer-tízes évek egyik legjobb animációs musicaljét tisztelhetjük a Jégvarzsban. Egy gonosz varázslatnak köszönhetően a cselekmény helyszínéül szolgáló királyság az örök tél fogságába esik. Anna, az udvari vagány összeáll az különc hegyi emberrel, Kristoffal, hogy együtt kutassák fel az országos eljegesedés okát. Hamar kiderül, hogy a sarkvidéki légörvény Anna testvérének szívéből merítkezik. Elsa, az elátkozott sorsú lány visszavonultan él saját kis jégbirodalmában, ahol nem szívesen lát másokat. A kétszeres Oscar-győztes Jégvarázs hősei mindent megtesznek annak érdekében, hogy felolvasszák az örök magányra ítélt testvér szívét, s ezzel az egyszer szórt átok végét vessék.

Tim Burton romantikus történetével folytatjuk. Az egyszer volt, hol nem volt kis faluban két család a gyermekeik esküvőjére készül. Igen, csak a családok örülnek, mivel a házasulandó fiatalok még nem találtak egymásra. A leendő férj a menyegzőpróbán belezavarodik a házassági eskü szövegébe, ezért az erdőbe indul gyakorolni, s közben próbából egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A "gyökér-gyűrűzés" szertartása egy Halott Menyasszonnyt hív életre, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám álmában is szüntelenül keresi az igaz szerelmet, akivel megoszthatja örök nyugodalmát.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Spencer Platt - Getty images

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Tim Burton: A halott menyasszony

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2005)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)