Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az ezerarcú Tilda Swinton maszkjai

  • TV GO
  • 2019. 01. 31., 19:50
  • Dráma, Fantasy

A sápadt, szellemszerű angol hölgy legjobb filmjeiből válogatunk.

Az 59 éves színésznő a filmvilág kaméleonja, aki misztikus tehetségét több mint harminc éve kamatoztatja a mozivásznon. Szakmai önéletrajzában a nagy gyártók sikerfilmjei mellett bőven találunk a kisebb műhelyek produkcióiból is. Sokan úgy vélik, hogy csak a legjobbak tudnak Swinton erejével bölcsen gazdálkodni. S valóban, mintha a személyesebb hangvételű kreatív forgatásokon jobban megmutatná magát. Megfoghatatlanságára jellemző, hogy néha még a sztori és a stáblista ismeretében sem ismerjük fel elsőre.

Ilyen élményünk volt például A Grand Budapest Hotel című vígjáték megtekintése során, de nehezen kiolvasható maszk alá rejtették A zéró elméletben is.

Illusztráció: Vanityfair

Eme nagyszerű filmek azonban a fasorban sincsenek a Sóhajokhoz képest, amiben egyszerre három különböző személyiség bőrébe csomagolták - köztük egy férfiéba. Ezek után joggal mondhatnánk, hogy csak animált plüss kutya szőrében nem láttuk még... ám ekkor tévednénk.

Illusztráció: Screenrant

NÉZD TILDA SWINTON FILMJEIT A TV GO-N!
- A Grand Budapest Hotel
- A zéró elmélet
- Kutyák szigete
- Ave, Cézár!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Pascal Le Segretain - Getty images

Kategóriák: Dráma Fantasy

Filmek Neked!

A Grand Budapest Hotel

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német vígjáték (2014)

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)