Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Féláras filmek! 6. hét

  • TV GO
  • 2019. 02. 02., 11:50

Meglepetésként egyes filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten újabb filmekkel szolgálunk nektek, amiket féláron kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Telekom Videotéka felületén.

Keressétek minden héten ajánló cikkünket, ahol akár még exkluzív videókat és képeket is találtok az aktuális féláras filmekről!

A szabadság ötven árnyalata (február 01 – február 15.)

Anastasia Steele (Dakota Johnson) és Christian Grey (Jamie Dornan) kapcsolata betetőzni látszik. Mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy még így sem lesz könnyű, mivel együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie.

Párosan szép az élet (február 01 – február 15.)

A Párosan szép az élet egy álmos amerikai városka házaspárjainak életét dokumentálja. A központi gondolat szerint a várhatóan magas élettartam miatt újra kell gondolnunk kultúrális és szociális beidegződéseinket, s így a párkapcsolatainkat. Mi lenne például, ha minden 7. évben tét nélkül újra tárgyalhatnánk a házasságunkat? A romantikus komédia rámutat a hosszú kapcsolatok tipikus hibáira, előveszi azt a bizonyos tükröt, melynek csillanásában talán önön arcunkat is megpillanthatjuk.

Mária Magdolna (február 08 – február 22.)

A történet a Szentföldön játszódik az első században. Egy fiatal nő elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom karizmatikus vezetője a názáreti Jézus, aki azt ígéri, hogy a világ meg fog változni. Mary új életmódot keres, és valamiféle hitelességet, amit a kor szigorú hierarchiája megtagad tőle. Ahogy a csoport híre egyre terjed, és egyre többeket vonz Jézus ihletett üzenete, Mary lelki útja a történet közepébe helyezi őt, és a fővárosba, Jeruzsálembe vezeti, ahol szembe kell néznie a valósággal: Jézus sorsával, és a saját szerepével, amit ebben játszik.

Halálos iramban 7 (február 08 – február 22.)

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: 2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)