Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Western lesz az új Rambo?

  • TV GO
  • 2019. 02. 06., 10:39

Nehéz megmondani mi van tulajdonképpen a Rambo V-el, mivel akkora a hallgatás körülötte, mint egy kambodzsai fogolytáborban, miután a Stallone alakította karakter dolga végeztével távozott.

A Last Blood alcímen futó új film pedig már elméletben elkészült, legalábbis a forgatások már decemberben befejeződtek, ennek ellenére mégis alig tudni valamit róla.

Amit tudunk az meg ugye nem vált valóra, mivel a Rambo V eredetileg egy szörny film lett volna, de sajnos Hollywood nem harapott rá az ötletre… Ezen túl meg van egy-két képünk, de azok csak fokozzák a zavarodottságunkat, mert Rambo úgy néz ki, mint egy Westworld cosplay versenyen harmadik helyezettje.

via. Sylvester Stallone

A szerkót még az se magyarázza teljesen, hogy a történet szerint – már, amit tudunk róla – Rambo a mexikói határon fog átmenni, hogy megmentse egy barátja lányát, akit a kartell rabólt el, és amitől ez a film már-már viccesen Sicario 2. – A zsoldos hangulatot ölt a fejünkben.

Na jó, még pár képen megtaláljuk Yvette Monrealt és Adriana Barrazat, akikre Sylvester Stallone úgy hivatkozik, mint fogadott családjára, de ez inkább csak cukiság, mint a filmmel kapcsolatos megjegyzés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rambo and his “adopted” family, Gabriella @yvettemonreal and Maria @adrianabarrazaoficial .... The people he loves and lives to protect ....#rambo5 #yvettemonreal

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Mindentől függetlenül reméljük, hogy a 72 éves Western Rambo legalább annyira áll leejtő könnyedséggel fogja ontani, ha utoljára is a vért, mint eddig. Persze csak a jó érdekében passzírozott filmes paradicsomot szeretjük csak, az értelmetlen öldöklés nem frankó.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: The Weinstein Company

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)