Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tom Hardy már a TV GO-n venomkodik!

  • TV GO
  • 2019. 02. 05., 14:03

Tom Hardy előadásában végre megismerhetjük a Pókember legnagyobb ellenségét.

Hiába csődített össze Kevin Feige mindenkit a Bosszúállók: Végtelen háborúban, még mindig van olyan szuperember, akinek érdemes eredetfilmet adni. Legalábbis így gondolták a Marvelnél, és a felvetéssel nem is tévedtek nagyot: Venom az univerzum egyik legnépszerűbb főgonosza, ráadásul még Tom Hardy-t is sikerült megszerezni a címszerepre.

Az Élet Alapítvány épp az űrben kutakodik, amikor hiba csúszik a számításaikba, és a titokzatos és maximálisan veszélyes űrbéli turpisságot szállító hajó lezuhan. Ebből persze baj lesz, mert el is mászik az egyik "meglepetés", ám a többit szerencsére szuperbiztos laborjába viteti a Venom antagonistája, Carlton Drake, aki egy sajátos gonosz-Elon Muskot igyekezett hozni, ám mégis fájóan papírmasé főgonosz lett. Eddie Brock közben oknyomozóként vagánykodik egészen addig, amíg rossz emberbe nem köt bele, aki történetesen éppen Drake.

Ő pedig az a típusú ember, aki egy bólintással tehet tönkre életeket, így Eddie másnap munkanélküliként és menyasszonytalanítva ébred. Mivel nem hagyja annyiban, az éj leple alatt beszökik a laborba, ahol kiderül: Drake emberkísérleteket végez, méghozzá az űrbéli szállítmánnyal: a szimbiótáknak nevezett maszlagszerű valamit erőlteti bele a gyanútlan delikvensek testébe. Eddie-t is elkapja az egyik, ráadásul igazán összkomfortos hajléknak véli Brock testét, így hát marad, Eddie pedig megtapasztalja, milyen az, ha a lakbért szupererőben fizetik. A többit nem nehéz elképzelni: sok-sok CGI, hatalmasösszecsapások, visszapofázó szimbióta és a nagy harc a főgonosszal.

A Venom megérkezett a TV GO-ra is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Sony Pictures

Filmek Neked!

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)