Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tom Hardy már a TV GO-n venomkodik!

  • TV GO
  • 2019. 02. 05., 14:03

Tom Hardy előadásában végre megismerhetjük a Pókember legnagyobb ellenségét.

Hiába csődített össze Kevin Feige mindenkit a Bosszúállók: Végtelen háborúban, még mindig van olyan szuperember, akinek érdemes eredetfilmet adni. Legalábbis így gondolták a Marvelnél, és a felvetéssel nem is tévedtek nagyot: Venom az univerzum egyik legnépszerűbb főgonosza, ráadásul még Tom Hardy-t is sikerült megszerezni a címszerepre.

Az Élet Alapítvány épp az űrben kutakodik, amikor hiba csúszik a számításaikba, és a titokzatos és maximálisan veszélyes űrbéli turpisságot szállító hajó lezuhan. Ebből persze baj lesz, mert el is mászik az egyik "meglepetés", ám a többit szerencsére szuperbiztos laborjába viteti a Venom antagonistája, Carlton Drake, aki egy sajátos gonosz-Elon Muskot igyekezett hozni, ám mégis fájóan papírmasé főgonosz lett. Eddie Brock közben oknyomozóként vagánykodik egészen addig, amíg rossz emberbe nem köt bele, aki történetesen éppen Drake.

Ő pedig az a típusú ember, aki egy bólintással tehet tönkre életeket, így Eddie másnap munkanélküliként és menyasszonytalanítva ébred. Mivel nem hagyja annyiban, az éj leple alatt beszökik a laborba, ahol kiderül: Drake emberkísérleteket végez, méghozzá az űrbéli szállítmánnyal: a szimbiótáknak nevezett maszlagszerű valamit erőlteti bele a gyanútlan delikvensek testébe. Eddie-t is elkapja az egyik, ráadásul igazán összkomfortos hajléknak véli Brock testét, így hát marad, Eddie pedig megtapasztalja, milyen az, ha a lakbért szupererőben fizetik. A többit nem nehéz elképzelni: sok-sok CGI, hatalmasösszecsapások, visszapofázó szimbióta és a nagy harc a főgonosszal.

A Venom megérkezett a TV GO-ra is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Sony Pictures

Filmek Neked!

Venom

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A Hunter Killer küldetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)