Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. - 93. összefoglaló – „Bent vagy a VV top hatba, ez nagyon nagy dolog!!!”

  • TV GO
  • 2019. 02. 05., 18:19

Zsu dacból elhülyülte a kollektív meditációt, a szennyesruha-bűntény újabb konfliktusokat szült, hallhattuk Reni utolsó üvöltéseit a villa falai között, Rolit pedig egy meglehetősen hallgatag vendég látogatta meg. (Annyit elárulhatunk, hogy nem Lacika volt az.)

A villalakók lehetőséget kaptak rá, hogy spirituálisan is felkészülhessenek rá, hogy a bokszringben laposra verik őket, ezért kollektív meditációt tartottak Reni vezetésél. A lány a kamupánsípos Balogh Béla-hanganyagok legszebb hagyományait követve vezette le a szeánszot, és mormolt olyan agyrémeket, miszerint „csodaországban vagyok, ahol nincs bánat, nincs feszültség és unikornisok repkednek a felhők között.” Ám miközben mindenki öngerjesztett kómastádiumba került, Zsuzsu következetesen elhülyéskedte ezt a magasztos szertartást. És mint kiderült, szándékosan szabotált, amiért meg is kapta a rosszalló megjegyzéseket. (Holott lássuk be, alsó hangon spanyolcsizmát érdemelt volna kénsavas fürdő társaságában.) Már lélekben felkészültünk egy újabb hisztérikus ketrecharcra a két lány között, ám a feszültség csak a szennyesruha-bűntény után szökött az egekbe. Tudniillik egy ismeretlen elkövető véletlenül(?) Reni műanyagzsákba helyezett ruháira öntötte a szemetet, a bűncselekményt viszont senkinek nem akaródzott felvállalni. Reni ezért kollektív vallatásba kezdett, mire Zsút a „nem én voltam” válasza után a flegma nőnek találta titulálni. A szörnyű sértés viszont nem maradt megtorlatlanul.

Közben Roli – mint a bokszmeccs egyedüli villabeli győztese – abban a jutalomban részesülhetett, hogy egy számára kedves illető meglátogathatta őt a nyugiszobában. Miközben a többiek a nappaliban próbálták kitalálni, ki lehet az illető, Zsuzsu előállt az egymillió dolláros – pontosabban egymillió dollárt érő – kérdéssel: „Vajon élő személy jött Rolihoz?” (Nem, jó eséllyel Michael Jackson vagy Edgar Allen Poe.) Végül, mint kiderült, mérhetetlenül cuki macskáját juttatták be hozzá, mire Roland jogos könnyekre fakadt. Renit a párbaj előtt még a villa falai között is hallhattuk üvölteni, tudniillik a fürdőben kisebb balesetet szenvedett, és újfent kiugrott a bokszmeccs után helyretett válla. Mint ismeretes, a párbajon már korántsem ez késztette üvöltözésre, ám a hisztériaharcból Zsuzsu került ki győztesen. A lakók pedig azzal a lendülettel felkészülhettek egy újabb kiválasztásra is, ahol – minő meglepetés – Roland kapta a legtöbb, szám szerint kettő jelet.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)