Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kim Basinger feltárta válása mocskos részleteit

  • TV GO
  • 2016. 05. 02., 05:30
  • Romantikus, Vígjáték, Sztárcsemeték

Habár ma már civilizáltnak nevezhető a kapcsolatuk, a Szigorúan bizalmas Oscar-díjas sztárja és exférje, Alec Baldwin nehéz időszakon vannak túl. Baldwin után most a 62 éves színésznő is kitálalt.

Kim Basinger és Alec Baldwin közös filmjük, a Fogd a nőt és fuss! forgatásán ismerkedtek meg 1990-ben, és három év múlva össze is házasodtak, 1995-ben pedig gyermekük született. 2001-ben azonban viszonyuk annyira megromlott, hogy szakítottak – 2002 februárjában hivatalosan is elváltak.

„A Fogd a nőt és fuss! forgatása előtt sokáig vacilláltam, hogy ne az Egy ágyban az ellenséggel-t válasszam-e inkább helyette, mert annak is felajánlották a női főszerepét. Hát nem vicces? A filmet visszautasítottam, az életben azonban később valóban egy ágyban aludtam az ellenséggel” – mondta Basinger a Net-A-Porter magazinjának, a The Editnek adott interjújában.

Alec Baldwin és Kim Basinger az 1994-es Szökésben című filmben (Forrás: Universal Pictures / Collection Christophel)

A felek válását ráadásul egy négy éven át húzódó szörnyű gyermek-elhelyezési per követte, amelynek alanya a ma már húszéves, modellkedéssel foglalkozó közös lány, Ireland volt. A bíróság végül Basinger javára döntött, 2007-ben pedig kiszivárgott egy hangüzenet, melyben Baldwin „neveletlen, felelőtlen kis malacnak” nevezte saját lányát. Ennek hatására a volt feleségével kötött megegyezés tartalmazott egy olyan kitételt is, miszerint a színésznek el kell végeznie egy dühkezelő tanfolyamot.

Basinger bevallása szerint mára szerencsére normalizálódott a helyzet. „Most már rendben vagyunk. Az élet megy tovább” – nyilatkozta a színésznő, aki azért nem csinált titkot abból sem, hogyan érintették ezek az események Irelandet. „A válás mindig nehéz a gyereknek, függetlenül attól, a felek hogy kezelik. A mi válásunk ráadásul túlságosan nyilvánosan és mocskosan zajlott. Szóval Irelandet meglehetősen rendhagyó módon neveltem fel. Csak azt akartam, hogy szabad legyen. Ha azt akarta, hogy átjöjjenek a barátai, és hadd firkálják össze tollal a falat, megengedtem neki. Azt akartam, hogy a gyerekkora tele legyen szeretettel, vidámsággal, kisállatokkal és barátokkal” – ecsetelte Basinger.

Alec Baldwin és Kim Basinger az 1998-as Oscar-gálán (Forrás: Vince Bucci / AFP)

Baldwin egyébként 2012-ben újranősült, és új feleségétől 2013-ban, majd 2015-ben újabb gyermekei születtek – eközben pedig (ahogy arról korábbi cikkünkben már írtunk) legidősebb lányával is rendezte a kapcsolatát. Válásával kapcsolatban ugyanakkor ő sem tett lakatot a szájára, hiszen néhány éve a vietnami háborúhoz hasonlította a szóban forgó időszakot.

„Életemnek ez a szakasza egy elmosódott folt. Pontosan tudom, milyen projekteken dolgoztam 1986 és 2000 között. 2000-től 2006-ig azonban jött a válóper okozta Dien Bien Phu-i csata, és hogy ebben az időszakban milyen filmeket csináltam, alig tudnám felsorolni. Nagyon fájdalmas évek voltak, mintha folyamatosan egy szikla széléről bámultam volna lefelé” – panaszkodott a színész még 2013-ban a Guardiannek.

Az új feleség, Hilaria Baldwin, Alec Baldwin és Ireland Baldwin egy 2014-es eseményen (Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP)

ALEC BALDWIN FILMJEI A TV GO-N:

- Blue Jasmine
- A tégla
- Rómának szeretettel
- A kód neve: Merkúr

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Hal Garb / AFP

Kategóriák: Romantikus Vígjáték Sztárcsemeték