Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Február 14-e nem csak a Valentin szerelmeseké

  • TV GO
  • 2019. 02. 11., 11:00

Február 14-e, a szerelmesek, Bálint és persze Cupido legmelósabb munkanapja. Na de mi van akkor, ha valaki éppenséggel páratlanul tölti e napot, vagy Bálintnak hívják és már unja a sok romantikus, bonbonban tocsogós, szívecskés, lufis ünneplést?

Gondolunk azokra is, akik igazi Anti-Valentin passzban vágnak neki a napnak. Szeretni vagy épp utálni ezt a napot, egyáltalán nem ciki, ám ha empatikusak akarunk lenni és nem rázúdítani jókedvű ismerőseinkre az Anti-Valentin hangulatot, helyezzük kényelembe magunkat otthon, a jó meleg takaró alatt, egy vödör popcornnal és nézzünk valami kevésbé csöpögős, vagy legalábbis nem könnycseppektől áztatott filmet.

A bosszú

Igazi, 18+ karikás, rózsaszínnek tűnő, ám hamar vérvörös árnyalatra váltó film, amiben 3 pasi erősen félreértelmezi a “nem” szócska fogalmát. Ráhajtani más nőjére egyébként sem szép dolog, hát még a halál torkába üldözni. Ám vannak még csodák és a Terminátor óta is tudjuk, hogy a feltámadás nem újdonság. Úgyhogy ennek örömére három családapa, a szokásos éves, sivatagi vadászgatására indulva, ezúttal másfajta prédát is beiktat a programba. Hogy végül kiből lesz az igazi préda, és ki kerül majd a célkeresztbe, nem lesz könnyű eldönteni.

Entertainment Weekly

Víkend

Mondhatnánk úgyis, hogy ez a film az előző magyar változata, annyi eltéréssel, hogy ez a csapat most Erdély egy eldugott szegletébe vonul el egy hétvégi vadászat erejéig. István (Lengyel Tamás) a milliomos építési vállalkozó, Márta (Gryllus Dorka) az ügyvédje, és annak férje László (Simon Kornél) békés napjait egy falubeli baleset és halál bolygatja fel. Mindez pedig mélyre temetett, sötét és ellenséges titkokat hoz a felszínre, ami vagy egymás ellen fordítja őket, vagy egymás mellé állítja. Az adott körülmények között, mindenki csak magára számíthat ezen a vad és indulatokkal teli Víkenden.

mafab

Sosem voltál itt

Aki odáig volt a Drive! - Gázt! című Ryan Gosling filmért, annak kétségtelenül a Sosem voltál itt is be fog jönni. Igaz ugyan, hogy Ryan helyett Joaquin Phoenix játssza a főszerepet, de alakítása legalább annyira zseniális, mint kollégájáé. Joe, az egykori FBI-ügynök és háborús veterán, sok olyat tett és látott, ami rányomta bélyegét élete hátralévő részére. Hogy vezekeljen tetteiért és persze, hogy az öngyilkosság gondolatát is elhessegesse maga körül, akárcsak Denzel Washington a Védelmezőben, eltűnt vagy otthonról elszökött, illetve védtelen és ártatlan emberek megtalálását és megmentését tűzi ki céljául. Egy napon azonban olyan megbízást kínálnak neki, ami minden eddiginél veszélyesebbnek ígérkezik.

charlestoncitypaper.com

RAID - A törvény nemében

Már maga a cím is feltételez némi francia kötődést a filmhez, és nem is tévedünk sokat. Az alkotás ugyanis egy francia-belga akcióvígjáték, amit bátran ajánlunk mindenkinek, aki például látta a Taxit és kifejezetten kedveli Émilien és Gibert felügyelők kétbalkezes bénázásait. A szakmai alkalmatlanságot ezúttal szerencsére egy igen szemrevaló rendőrnő, Johanna Pasquali fogja megtestesíteni, aki minden szépsége ellenére, totálisan alkalmatlan feladatainak teljes körű ellátására, ennek ellenére elhatározza, hogy első női rendőrként bekerül a rendőrség elit kommandójába.

www.telestar.fr

Nyílt tengeren - Cápák között

Nem csak a földön és a levegőben, de a vízben sem mindig vagyunk biztonságban. Főleg akkor nem, ha olyan vállalkozó szelleműek vagyunk, hogy extrém dokumentumfilm forgatására adjuk a fejünket. S hogy mitől lesz ez az amúgy sem hétköznapi alkotás igazán extrém? Attól, ha felborul a csapat hajója és a nyílt vízen ragadva kell megvárniuk, amíg valaki kimenti őket a cápák tűéles fogai közül. Aki szereti a cápás dokukat és az Ideglelés típusú, kézikamerás filmeket, az közel 80 percet tölthet el a tengeren, Valentin napon, cápákkal karöltve.

Fegyvertelen katona

Hogy a háborús filmek rajongóinak is kedvezzünk, egy sztárokat felvonultató, második világháborús filmet is ajánlunk. A megtörtént események alapján készült film Desmond Dossról (Andrew Garfield) szól. Ő az első olyan katona Amerikában, aki lelkiismereti okokból megtagadta hogy fegyvert viseljen a háborúban, ám a harctól és hogy szanitécként életeket mentsen, sosem riadt vissza. Az Okinawa szigetén véghezvitt, 75 fő életét megmentő akciójáért, amely során semmilyen fegyvert sem viselt, erejét pedig hitéből merítette, végül még Amerika legmagasabb kitüntetését is kiérdemelte. Ez a film az ő története.

hu.ign.com


Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: wangfolyo.blogspot.com

Filmek Neked!

A bosszú

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

Víkend

Színes, magyar thriller (2015)

Sosem voltál itt

Magyarul beszélő angol-francia-amerikai filmdráma (2017)

RAID - A törvény nemében

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)