Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Black metal a filmvásznon: Lords Of Chaos VS Heavy túra

  • TV GO
  • 2019. 02. 06., 17:48

Ha lakásfelújításnak hívják, halálosan idegesít, viszont, ha black metalnak, feltétel nélkül imádom – a műfaj hithű rajongói valahogy így viszonyulnak kedvenc műfajukhoz, mely eddig viszonylag kevés mozifilmnek volt központi témája. Februárban és márciusban azonban némileg javul a statisztika. Méghozzá két alkotás jóvoltából is.

Lords Of Chaos (r.: Jonas Akerlund, premier: március 29.)

Jonas Akerlund karrierje érdekes fordulatokban bővelkedett. Alapító tagja volt a black metal egyik legnagyobb alapvetésének számító Bathorynak, majd alig egy éven belül kiszállt és a kliprendezés felé fordult. Első komolyabb munkáját a Roxette-tel végezte, majd olyan emblematikus (botrány)videókkal vált világhírűvé, mint a Prodigy Smack My Bitch Up-ja vagy Madonna Music-ja. 2002-ben elkészítette első játékfilmjét, A por című akció-vígjátékot. Ezúttal pedig úgy döntött, hogy a Mayhem zenekar sztoriját filmesíti meg. A norvég zenekar karrierjét lángoló fatemplomok és bizarr (ön)gyilkosságok árnyékolták be. A leghírhedtebb eset az egykori basszusgitároshoz, Varg Vikerneshez kötődik, aki egy vitát követően 23 késszúrással végzett zenésztársával, Oystein Aarseth-tel. A történetben őt nem más alakítja, mint Rory Culkin, Macaulay öccse, de nem ez az egyetlen dolog, amiért a film már megjelenése előtt megannyi kritikában részesült. Sajnos magyar premier nincs a dátumok között, de tavasz végén már jó eséllyel DVD-n is hozzáférhető lesz.

Heavy túra (r.: Juuso Laatio, Jukka Vidgren, premier: február 28.)

Ellentétben ez előző művel, a Heavy Trip - mely magyar fordításban sajnos a fent említett nevet kapta – a legkevésbé sem veszi komolyan magát, és az előzetes alapján a hollywoodi manírokat sem halmozza. A sztori főszereplője az Impaled Rektum zenekar, mely immár 12 éve létezik, csak éppen a tagok kivételével senki nem tud róla. Tudniillik a csapat legeldugottabb finn porfészekben próbál a frontember szülői házának alagsorában. Ám egyszer csak kinyílik a világ a vidéki fiatalok előtt, ugyanis csodával határos módon meghívást kapnak Norvégia legnagyobb metálfesztiváljára. És kezdetét veszi minden idők legdebilebb körútja.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)