Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vadvilági krónikák

  • TV GO
  • 2019. 02. 07., 19:50
  • Dokumentum

Szeretjük az állatos történeteket, a szavannák szuperhőseit, az erdő prémes lakóit. Ők is szeretik egymást... megenni.

Egy kis mese. Már-már „micimackói” összhangban élnek együtt malackák és tigrisek, gepárdok és gnúk az afrikai rezervátumban. A selymesen cirógató napsütésben belvárosi péntek estéket idéző kortyolászás zajlik a patakmenti akácos árnyékában. A délibábos látomást egy durcás pocak undok kortyogása oszlatja szét. A bozótból előlép John, Peter és Sándor, a rettegett gepárd trió és megkergetik a gazellákat. A menekülők legcukibbja a kis sete-suta Jessy, aki lemarad, majd hirtelen Sándor szájában találja magát. Sándor megette Jessy gazellát. Narrációval más: A puhaszőrű Sándor és a törékeny Jessy ebéd közben akadtak egymásra... pedig a valóságban egy gepárd letepert, majd élve megzabált egy gazellát.

Hasonló forgatókönyv mentén alakulnak a szorgos hétköznapok a mérsékelt égöv erdejében is. Tollas madarak rabolnak ciripelő tücskökre, hogy aztán az avarban sziszegő vipera vacsorájaként fejezzék be a műszakot. Íme a részletek! Él Magyarország szívében egy aprócska kígyó. A rákosi vipera. Már majdnem kipusztult, amikor az utolsó példányoknak biztonságos menedéket építettek. Itt jött világra történetünk főhőse, 2K366, aki megtanult vadászni, és mikor elég nagy és erős lett, kiengedték a vadonba. A testében működő rádiós jeladónak köszönhetően a természetvédők még sokáig nyomon tudták követni. Innen tudjuk, mi minden történt vele.

Foto: Europress / Dan Kitwood - Getty images

Pezseg az élet a Kárpát-medencében is, amiről kameracsapdák, webkamerák és drónok tucatjai közvetítenek. A stáblistán szerepel a farkas, a barna medve, hiúz és az aranysakál. Az égi parádéról az év pockát levadászó parlagi sas, a rettegett tollas ragadozó, az elhullott őzikék korboncnoka, és az éjszaka hírnöke ként elhíresült uhu gondoskodnak.

Az anyatermészet akciófilmjei megtekinthetők a Moziklub kínálatában!
- Vipera LIFE - egy kígyó élete
- Kiskamerák, nagy vadak

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Jeff J. Mitchelle - Getty images

Kategóriák: Dokumentum

Filmek Neked!

Vipera LIFE - egy kígyó élete

Színes, magyarul beszélő dokumentumfilm (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)