Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 95. összefoglaló – „Már megint színésznő leszek, de pozitív értelembe’”

  • TV GO
  • 2019. 02. 07., 17:31

Azt kell, hogy mondjuk, a szóban forgó összefoglalót nézve sosem tapasztalt nyugalom uralkodott el rajtunk. Eleinte arra gyanakodtunk, hogy az áldásos hatás a fater készletéből elorozott 9%-os belga sörnek köszönhető, aztán úgy az 50. perc környékén megszületett bennünk a nagy felismerés:

Történetesen, hogy ez volt a 9. évad első összefoglalója Reni nélkül. Ezzel együtt viszont a műsor izgalomfaktora is a Szomszédok és a vízállásjelentés közé süllyedt vissza. (De sokkal inkább ez legyen a tendencia, mint hogy Reni griffmadár-orgánuma még egyszer összekaristolja dobhártyánkat, és interaktívan minket is megajándékozzon pszichózisaival!) Azért kisebb szappanoperás manírok így is akadtak: a villa Nyilas Misije, Greg pl. újfent megfeledkezett jó lelkű mivoltáról, és kifejtette Ősellenség Rolandnak, hogy Adri az utóbbi időben egy törtető vadmalac lett, és hát mindenkin átgázol, lábnyoma helyén pedig csak sistergő, sárga folt marad. (Az iromány végén kiderül, hatott-e a Tesco-gazdaságos jedi-elmetrükk, lévén Roland a kiválasztott, aki épp párbajellenfélen töri a fejét.) Ja, és ismét volt túlélőverseny a műsorban elnyerhető legnagyobb hatalomért, a villamester titulusért. És ismét nem volt olyan versenyző, aki rádöbbent volna, hogy az egész nem más, mint felesleges macerával járó baromság.

Közben a lakóknak rövidfilmet kellet forgatniuk, és valahogy senkinek nem gondolkodott Radírfej- vagy Andalúziai kutya-kaliberű műben. Hunor rögtön rendezővé avanzsált, és leszázalékolt Stanley Kurbrickként tortúrával határos módon hozta ki a többiekből a legtöbbet. (Na, igen.) A végeredmény valami hasonló volt, mint az Éjjel-nappal Budapest és a Vad angyal költséghatékony szerelemgyereke, de bármire megesküdnénk, hogy az Álom.net nézhetetlenebb volt. És bár a halmozottan kreatív munka összehozta a csapatot, de a kihívás így is elkerülhetetlennek tűnt. Roli pedig egy hosszas magyarázkodás után bebizonyította, hogy az elmetrükk alól nem élvez védettséget, így Adrira kötötte rá a zöld kendőt.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)