Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 654. - Horror lány és horror fiú

  • 2019. 02. 08., 09:09
  • Zacc nélkül

Itt a Kedvencek temetőjének új beharangozója; elkezdődött A fiú 2 forgatása; a brit filmakadémia "felfüggesztette" Bryan Singer jelölését.

Itt a Kedvencek temetője új trailere

A legutóbbi Stephen King remake, az Az sikere után elkerülhetetlen volt, hogy további filmjeit vegyék elő Kingnek. El is készült a Kedvencek temetője újragondolása, ami az azonos című film remake-je, ami az azonos cím regényből készült. A különbség talán annyi az Az és az eredeti Kedvencek temetője közt, hogy ez utóbbi már elsőre is jó film lett, és így kevésbé érezhető, hogy igény lett volna rá, hogy újra leforgassák. Ráadásul az első trailer se volt túl meggyőző, sőt. Most pedig itt a második, ami sokkal jobb, de annyira spoileres, hogy aki meg akarja nézi a filmet az inkább ne is nagyon nézze meg. Igen, még akkor is, ha olvasta vagy látta az eredetit, mert tényleg nagyjából a teljes film benne van. És persze, nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy kicserélték a kisfiút és a kislányt, tehát ebben a verzióban az utóbbi éled majd újra, és aki szerint ez totál elrontja a filmet, mert nem hű az eredetihez, az könyörgőm nézze meg A ragyogás cím filmet és gondolkozzon el. Megmaradt itt a kérdés, hogy mit kezdjen az, aki így nem akarja megnézni a beharangozót: nézze meg csak a posztert, mert az is van.

Paramount

Katie Holmes A fiú 2-ben

Elkezdődött A fiú 2 forgatása, amit az STXfilms egy fotóval is illusztrált. Aki emlékszik még az első részre, amiben egy halott kisfiú, Brahms szelleme egy rá eléggé hajazó porcelánbában tért vissza a földi létbe, hogy kicsinálja a gyönyörű Laura Cohant, akkor az is még megvan, hogy a rész végén eléggé elvarrták a készítők a szálakat, ami nem feltételezett egy esetleges folytatást. Dehát, mint minden jó horrort, úgy ezt is lehet még fokozni, amit az első fotó is szemléltet: a korábbi démoni baba a földben fekszik, száját pedig valaki éppen letakarja. Vagyis úgy fest, hogy csak sikerült kihozni még egy szálat ebből a kissé már sablonos "babába költöztem, mert így jó nekem" sztoriból. A fotó tehát felveti a kérdés, hogy most akkor mi a fene is történik? Múltidéző előzményfilm, vagy egy újabb, ismeretlen kerekedik felül a porcelándémonon? Minden esetre, ha a sztori maga nem is jönne be, azért a készítők gondoskodtak róla, hogy ha másért nem is, de az aktuális jónőért mindenképpen várjuk ezt a filmet. A főszerepet ugyanis, Katie Holmes nyerte meg, akit azért láttunk már nem kevés ijesztgetős filmben, szóval, hogy beijedne és futva menekülne majd ez elől az akármi elől, abban azért erősen kételkedünk.

Bryan Singer idén biztosan nem kap Bafta-t

A Bohém rapszódia rendezője elleni zaklatási vádak miatt a brit filmakadémia "felfüggesztette" Bryan Singer jelölését, ám a film továbbra is a kiemelkedő brit alkotások mezőnyében szerepel – fogalmaz kacifántosan a BBC hírportálja, ami annyit jelent, hogy a filmet túl sokan szeretik ahhoz, hogy azt is büntessék. A Queen együttes énekese, Freddie Mercury életéről szóló Bohém rapszódia összesen hét jelölést kapott, de így iagzából már csak hat kategóriában maradt esélyes a díjakra, melyeket a hétvégén adnak át.
A Bryan Singer elleni vádak, miszerint kiskorú fiúkkal létesített többször is szexuális kapcsolatot a The Atlantic című magazin egy cikkében jelentek meg, ahol négy férfit idéznek. Az 53 éves rendező tagadta a vádakat.
Singer kétes ügyeiről már korábban is lehetett hallani, ami egyenesen vezetett oda, hogy három héttel a Queen-film befejezése előtt menesztették, de akkor még azzal a kissé homályos indokkal, hogy "megbízhatatlan magatartást tanúsított a forgatáson”. Neve azonban a stáblistán maradt, mivel a film döntő többségét ő rendezte.
A Bafta szerdai közleményében azt írta, az amerikai rendező állítólagos tettei "teljesen elfogadhatatlanok és összeférhetetlenek" az akadémia értékeivel. Figyelembe veszik, hogy a rendező tagadja a vádakat, ám a felfüggesztés érvényben marad, amíg nem tudni, mi lesz a cikkben tárgyalt ügyek kimenetele.
Singer többek között az X-Men - A kívülállók és a Superman visszatér című filmeket rendezte. Egyébként a Bohém rapszódia öt kategóriában esélyes az Oscarra is, és nem tűnik úgy, hogy onnan törölni akarnák, szóval az akadémia is úgy van vele, hogy tessék csak a filmet értékelni, külön a rendezője viselkedésétől.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)