Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 6. - Szerelem betűkbe szedve 2.

  • TV GO
  • 2019. 02. 07., 15:24

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

Február a különféle jó érzetek, érzelmek hónapja: házasság hete, Valentin-nap… csupa-csupa romantikus esemény, amit még érzelemdúsabbá tehetünk, ha egy-egy szerelmes filmet is előkapunk, s azzal – és kedvesünkkel – töltjük az estét. Miért ne tehetnénk éppen ezt egy art-moziban vagy otthon éppen feliratos filmekkel még intenzívebbé?!?

Korábbi tematikus cikkünkben már elmondtuk, hogy azért is érdemes az online filmnézést választani a feliratos filmek esetében, mert sokszor szükségünk lehet arra, hogy a filmet akár vissza is tudjuk tekerni, illetve meg tudjuk állítani egy adott ponton, ha esetleg nem értenénk valamit kristálytisztán. A művészfilmek esetében duplán él ez a dolog, hiszen ott sokszor olyan – érzelmi, értelmi, ne adj’ Isten: logikai – kérdésekbe is belebonyolód(hat)nak az alkotók, amelyeket esetlegesen csak sokszori megtekintésre értünk meg igazán – és valljuk be: a szerelem is tud ilyen lenni sokszor…

Ezért is vannak a TV GO-n feliratos filmek: szeretnénk megadni a lehetőséget arra, hogy ezeket a nagyszerű érzelmeket még jobban átélhessétek, átélhessük – és ha kell, megérthessük mélységeiben. De adott a lehetőség, hogy ezeket újra és újra és újra… megnézzük, vagy éppen arra, hogy bepótoljuk azokat a filmeket, amelyről esetleg lemaradtunk a normál mozis vetítések alkalmával.

Válassz kínálatunkból, melyből most többet is elhoztunk nektek – csak mert feliratosok és szerelmes filmek…

FM : FELIRATTAL MÁS 6. – SIKERES ROMANTIKUSOK A TVGO KÍNÁLATÁBAN:
- Adéle élete 1-2. fejezet (feliratos)
- Egy szó, mint száz szerelem! (feliratos)
- Az én szerelmem (feliratos)
- Porto (feliratos)
- Szerelem tesztelve (feliratos)
- A szerelem három évig tart (feliratos)
- Egy szerelem története: A férfi (feliratos)
- Egy szerelem története: A nő (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TVGO

Filmek Neked!

Adéle élete 1-2. fejezet (feliratos)

Színes, feliratos, francia dráma (2013)

Egy szó, mint száz szerelem! (feliratos)

Színes, feliratos, dán romantikus vígjáték (2015)

Az én szerelmem (feliratos)

Színes, feliratos, francia romantikus dráma (2015)

Porto (feliratos)

Színes, feliratos, portugál romantikus-dráma (2016)