Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkoló weboldal készült a szuperprodukcióhoz

  • TV GO
  • 2019. 02. 10., 20:40
  • Akció-Kaland

A jó marketingesek nem szóltak, csak ránk szabadítottak egy 25 éve szunnyadó HTML-múmiát.

Sebességet váltott a Marvel Kapitány bemutatója előtt bő egy hónappal a vállalat kreatív gépezete, és valami olyat tett az asztalra, amire már nagyon szükségünk volt, csak éppen nem voltunk annak tudatában. Két élményt kapunk egyszerre, ha a produkció hivatalos weboldalára látogatunk. Egyrészt egy szerethetően giccses és gagyi, mégis informatív környezetet, másrészt méltányos kultúrális kárpótlást az 56k-s modem előtt anno elpazarolt időért - a 25 évvel ezelőtti dizájn egy szempillantás alatt kerül kattintható formában a képernyőre.

A mobilnézet is rendben van. Elmondhatjuk, hogy a szivárványos, szigorú térhatású Word Art és a dadogós animált gifek koreográfiája egy kisebb kijelzőn is gond nélkül megcsodálható. A látogató elsőre nem is tudja, hogy hova kapja a szemét: itt villog, ott dacos és még vendégkönyv is van - csodálatos! A mesterművet ide kattintva hívhatod le .

Forrás: Captain Marvel Offical - header.png

Persze nem véletlenül álmodták meg ezt a bájos webdizájnt, mivel a Marvel Kapitány cselekménye a 90-es évek elején foglal helyet. Anna Boden és Ryan Fleck koprodukcióját március 7-én mutatják be Magyarországon.

Forrás: comingsoon.net

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Getty images

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)