Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkoló weboldal készült a szuperprodukcióhoz

  • TV GO
  • 2019. 02. 10., 20:40
  • Akció-Kaland

A jó marketingesek nem szóltak, csak ránk szabadítottak egy 25 éve szunnyadó HTML-múmiát.

Sebességet váltott a Marvel Kapitány bemutatója előtt bő egy hónappal a vállalat kreatív gépezete, és valami olyat tett az asztalra, amire már nagyon szükségünk volt, csak éppen nem voltunk annak tudatában. Két élményt kapunk egyszerre, ha a produkció hivatalos weboldalára látogatunk. Egyrészt egy szerethetően giccses és gagyi, mégis informatív környezetet, másrészt méltányos kultúrális kárpótlást az 56k-s modem előtt anno elpazarolt időért - a 25 évvel ezelőtti dizájn egy szempillantás alatt kerül kattintható formában a képernyőre.

A mobilnézet is rendben van. Elmondhatjuk, hogy a szivárványos, szigorú térhatású Word Art és a dadogós animált gifek koreográfiája egy kisebb kijelzőn is gond nélkül megcsodálható. A látogató elsőre nem is tudja, hogy hova kapja a szemét: itt villog, ott dacos és még vendégkönyv is van - csodálatos! A mesterművet ide kattintva hívhatod le .

Forrás: Captain Marvel Offical - header.png

Persze nem véletlenül álmodták meg ezt a bájos webdizájnt, mivel a Marvel Kapitány cselekménye a 90-es évek elején foglal helyet. Anna Boden és Ryan Fleck koprodukcióját március 7-én mutatják be Magyarországon.

Forrás: comingsoon.net

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Getty images

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)