Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hatvan fölött sem ciki a…

  • TV GO
  • 2019. 02. 11., 19:00
  • Vígjáték

…szex.

Könyvklub. Egy ízig-vérig romantikus komédiával nyitjuk a hetet, miután mindannyiunk nagy örömére megérkezett a film, ami még ha a maga suta módján is, de olyan témát emel a párbeszédbe, amiről általában nem kívánunk cseverészni. Mintha nem létező vagy rá nem gondolható dolog lenne az időskori testiség, holott ha szerencsések vagyunk, akkor mind elmúlunk 59-nek lenni egy szép napon...

Szex és New York oldies. A jómódban élő őszies háziasszonyok a Szürke 50 árnyalatának olvasása közben férnek hozzá eltűntnek hitt vágyaikhoz. Van köztük elvált, friss özvegy és örök negyvenes is. A romantikus vígjátékokból megszokott klisék mellett olykor éles párbeszédek teszik érdekessé a filmet, de tud még valamit, amivel egy jóval fiatalabb nézőt is meg tud szólítani a Könyvklub. Ez pedig az örök hűséggel kapcsolatos kérdések sajátos tárgyalása. Megéri? Nem éri? Valóban elvész a testiség értelme, ha egyszer a lelkünk már összeért? Börtön-e a test egy bizonyos kor után?

Bill Holderman író és rendező első éles bevetésén olyan neves színésznőkkel és színészekkel dolgozott, mint Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, továbbá Andy Garcia, Don Johnson és Richard Dreyfuss.

A Könyvklub megtekinthető a TV GO kínálatában.
- Könyvklub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Paramount

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Könyvklub

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)