Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. 96. összefoglaló

  • TV GO
  • 2019. 02. 08., 17:29

Miután Rolit a minap meglátogatta a macskája, a humánus szerkesztők a többi lakónak is biztosították a lehetőséget, hogy feltöltekezzen szerettei energiáiból. Ám csak képernyőn keresztül. Kivéve egy valakit, aki 3D-ben is találkozhatott hozzátartozójából.

Ez utóbbit pedig a játékosok szavazhatták meg: és mivel a női szekció párbaj során már találkozhatott szeretteivel, Roland a nyugiszobában élőben láthatta a család legrokonszenvesebb tagját, Hunor pedig egy érzelemmentes élő szövet fémvázon, így Gregre esett a választás. Zsuzsu azért – miután ő is Gregre adta le szavazatát – megeresztett egy kevésbé látványos hisztériát, de becsületére váljon, hogy elnézést kért érte az érintett féltől. Greghez pedig megérkezett élete párja, az alig tízperces etap viszont éppen elegendő volt ahhoz, hogy rózsaszín árnyalatokra hatványozottan allergiás fociultrák izzó kötőtűvel közelítsenek retináik felé. Legalábbis addig, amíg Greg barátja át nem nyújtotta a szuvenír gyanánt hozott plüss unikornist. Ezt követően azonban egy meglehetősen éles fordulat következett be a társalgásban.

Greg ugyanis párja születésnapjának részleteiről kezdett el érdeklődni, mikor is egyre szennyesebb részletek (értsd: a fiatalember be talált csiccsenteni, és ráadásul olyan szórakozóhelyre is lemerészkedett, mely párkapcsolati paktumukban tiltólistán szerepel) kerültek napvilágra. Greg tehát meghitt enyelgés helyett agresszív háziasszony-üzemmódba csapott át, rajtunk pedig önkéntelenül is eluralkodott a pártállami gyomorideg. Közben a többiek a képernyőn át fogadhatták hozzátartozóik videóüzeneteit, nekünk pedig le kellett vonnunk a konzekvenciát, hogy a játékosok voltaképpen teljesen jó fej ősökkel bírnak. Közben folytatódott a villa saját gyártású szappanoperája, ahol ezúttal Zsuzsu került a rendezői pozícióba. Munkássága a végeredményen is nyomott hagyott, mindenesetre Anettka kultikus Nyúlék című sorozata anno megrázóbb volt a Budapest TV-n. Végezetül a feszültséget az egekig fokozandó, a párbajozók – természetesen csak fantomképekkel – értesülhettek a párbaj aktuális állásáról, mely százalékos arányban 45-55 volt.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)