Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Milliószor láttuk már

  • TV GO
  • 2019. 02. 13., 10:04

A Látlak című film minden egyes porcikáját láttuk már valahol, de ha ettől eltekintünk, akkor egy ideig el tud szórakoztatni.

Scott Speer egy év alatt két egész hasonló filmmel jött ki: az Éjjeli napfényben szintén Bella Thorne volt, meg romantikus szál, meg fiatal felnőttek vívódása, a Látlakban viszont a főkonfliktust, egy betegség eltitkolását misztikumra cserélte.

A Látlak úgy indul, mintha egy M.Night Shyamalan-film lenne: történik egy nagy, fényes robbanással járó valami, amit csak Eseménynek neveznek, és onnantól minden megváltozik. A szupertitkos robbanás miatt rengetegen halnak meg, ami viszont még nyomasztóbb, hogy a halottak nem tűnnek el, hanem ártalmatlan képként tovább maradnak köztünk, ugyanazt a pár pillanatot játsszák újra, amit haláluk napján tettek: főhősünk, Ronnie például minden reggel apja szelleme mellett hörpinti fel a reggeli kávéját. Ezek a szellemek az ún. remek (vagy a borzasztó magyar fordításban a marák, azaz maradványok), az iskolában pedig meg is tanítják Ronnie-éknak a marák három törvényét: ártalmatlanok , nincsen semmilyen hatásuk a valóságra, és mindig ugyanazt csinálják. Ezzel a szájbarágós felütéssel már tudjuk is miről fog szólni a film: a marák hirtelen elkezdik nem ugyanazt a mozdulatot ismételni, hatásuk lesz a valóságra és nem lesznek ártalmatlanok.

Kép: ALLEN FRASER

A Látlakra először nem lehet haragudni. Egész érdekes alapötlettel indít, ráadásul a film sötét hangulata is megfog. Aztán kiderül, hogy az égvilágon semmi egyedi nincsen benne, az egész film kiszámítható, és aki már látott életében három thrillert, az szóról szóra tudja, mi lesz benne. Ráadásul a film előrehaladtával valaki rákönyökölt a "tipikus drámai thrillerzenék" gombra, és nonstop szól valami tévés krimiből előrántott nyomozós zene. A végére pedig már haragszunk, mert az utolsó pillanatban persze giccsesen összeáll minden, a bugyuta végkifejlet pedig egy fikarcnyi eredetiséget vagy meglepetést sem tartalmaz. Ebben sajnos az sem segít, hogy Ronnie-ért nagyon nehéz izgulni, akivel reklámozni lehetne, miért ne plasztikáztassanak a tinik. A gót robotarca miatt igen nehéz azonosulni kínlódásaival, ezért valahogy az sem tud izgatni, éppen meggyötrik-e a szellemek vagy sem.

Ha nincsenek nagy elvárásaink, akkor a Látlak egyszernézős mókának megfelel. Az égvilágon semmiféle újat nem mutat, és az ígéretes kezdés végül klisékbe fullad, de ha nem zavar egy kis kiszámítható giccs a végére, akkor még korrekt élmény is lehet.

A Látlak elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Látlak

Amerikai thriller (2018)

Éjjeli napfény

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)