Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mit keres a rendező Natalie Portman ágyában?

Mit keres a rendező Natalie Portman ágyában?

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 05. 22., 11:16

Vincent Cassel nótázgat, Mila Kunis művért köpdös, Darren Aronofsky a lányszobában ejtőzik. Így készült a Fekete hattyú.

Kijött egy négy videóból álló werkfilm Darren Aronofsky balettos pszichothrillerének forgatásáról. A Fekete hattyú vizuális effektjeiről készült lenyűgöző klip után most a színészekkel készült interjúkat, háttérinformációkat, a trükkök részletes magyarázatát és intim, ellesett pillanatokat kapunk.

A Fekete hattyú trükkjein és maszkjain dolgozó szakemberek megmutatják, hogyan készül a fekélyes seb, amelyből kukacok tekergőznek, hogy milyen technikát használtak a próbaterem horrorfilmes tükröződéseihez, és hogy milyen egy jól kivitelezett bőrlenyúzás.

Az első videóban a film látványtervezője elmondja, hogy milyen aprólékosan, az utolsó kis nippre is odafigyelve tervezték meg Nina (Natalie Portman) szobájának díszleteit, a jelmezesek pedig elmagyarázzák, hogy miért kell a tüllszoknyákat smirglizni. Az újonc balerinát, Lilyt alakító Mila Kunis arról elmélkedik, hogy ugyan történt már vele jó pár szörnyűség a filmjeiben, de meghalnia most kell először a vásznon. Vincent Cassel pedig, aki a társulat igazgatóját formálja meg, a balett-táncosok kirobbanó energiájában lubickol, majd arról mesél, hogy karakterének narcisztikus vonásait tartja a legizgalmasabbnak.

A legérdekesebbek azonban azok az elkapott pillanatok, amelyekben az alkotók elfeledkeznek a kamerákról, és lazításként dalra fakadnak, vagy egy nehéz forgatási nap után bevackolják magukat a díszletágyba.

(Via: the playlist)

Filmek Neked!

Vérkötelék

Színes, magyarul beszélő, francia-amerikai thriller (2013)

Thor: Sötét világ

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm - (2013)

A pankrátor

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2008)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)