Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bruce Willis lánya kiakadt, mert nem találták elég szépnek

  • TV GO
  • 2016. 05. 06., 06:30
  • Akció-Kaland, Dráma, Vígjáték

Felháborodott Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, a szintén színész Rumer Willis, mert a Vanity Fair fotósai egy képen retusálták az állát. A fényképészek természetesen magyarázkodnak. Vajon kinek van igaza? Nézze meg a fotót!

„Aki a barátaim közül kirakta ezt a képet, arra szeretném kérni, hogy vegye le. A fotós ugyanis megphotoshopolta rajta az arcomat, hogy az állam kisebbnek tűnjön, és nagyon sértőnek találom, ha valakinek a külsejét megpróbálják ilyen drasztikusan megváltoztatni. Én elégedett vagyok a külsőmmel, és nem támogatom, ha bárki is szükségét érzi, hogy megváltoztassa, azért, hogy szebbnek nézzek ki. Akár tisztában vannak vele, akár nem, ez is a megszégyenítés egy formája, ami ellen mindig is ki fogok állni” – olvasható Rumer Willis Instagramján.

A kiáltványnak is felfogható szöveget a 27 éves sztár természetesen azon kép mellett helyezte el, amit sérelmesnek talált, így saját szemünkkel is megnézhetjük (a fotón egyébként két húgával együtt látható). Miután a botrány kipattant, a kérdéses fényképet készítő fotóművészek, Mark Williams és Sara Hirakawa is – akik a Vanity Fair magazin májusi számába fotózták a színésznőt – megszólaltak az ügyben.

(Forrás: Rumer Willis / Instagram)

„A fényképen alkalmazott retusálás csupán azt a célt szolgálta, hogy helyrehozzuk vele azt a torzító hatást, amit a csoportképek esetében használt nagylátószögű lencse eredményezett, nem pedig azt, hogy bárkinek is megváltoztassuk az arcát. Csak a lencse miatt akartunk korrigálni, nem akartuk Rumer természetes megjelenését módosítani. Célunk az volt, hogy megragadjuk a Willis lányok közötti különleges köteléket, és nagyon elszomorít minket, ahogy Rumer a képpel kapcsolatban érez. Reméljük, megérti, miért tettük, amit tettünk, és nem gondolja ezután is azt, hogy bármiféle problémánk lenne a külsejével kapcsolatban” – nyilatkozták a művészek a The Cut magazinnak.

A valóságban tényleg nagyobb az álla (Forrás: Jemal Countess / Getty Images North America / AFP

Rumer Willist egyébként valószínűleg azért érintette ilyen érzékenyen éppen állvonalának megváltoztatása, mert gyerekkorától kezdve sokat csúfolták a külseje miatt. Miután tavaly megnyerte a Dancing with the Stars című vetélkedőt, saját maga vallott róla, hogy az emberek sokszor mondták, hogy úgy néz ki, mint egy férfi, hogy krumplifeje van, vagy hogy olyan az arca, hogy inkább zsákot kéne rá húzni.

Rumer Willis a Dancing with the Starsban (Forrás: ABC)

„Évekig azt gondoltam, hogy talán meg kéne műttetnem magam. Hogy az lenne a jó megoldás, ha megváltoztatnám az arcom vagy nagyon lefogynék. De ez nem így van” – nyilatkozta akkor Willis. „Miután megnyertem a versenyt, sokkal szebbnek éreztem magam, mint bármikor egész életemben. Csupán mert megdolgoztam azért, amit véghez vittem. És ez itt a lényeg: abba kéne hagynunk saját magunk ostorozását és azt is, hogy kegyetlenkedünk más nőkkel” – tette hozzá a sztár a Glamour magazin számára ugyanebben a témában írt esszéjében.

DEMI MOORE ÉS BRUCE WILLIS FILMJEI A TV GO-N:

- Krízispont
- A herceg
- Red 2
- Az igazság nyomában
- A kód neve: Merkúr
- Két kopper

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Vígjáték