Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dolph Lundgren csodaszép lányokkal büszkélkedhet

  • TV GO
  • 2016. 05. 11., 05:10
  • Akció-Kaland, Sztárcsemeték

A baltaarcú svéd akciósztár esetében szerencsére messze esett az alma a fájától. Méghozzá mind a kettő: a húszéves Ida Sigrid Lundgren és a 14 és féléves Greta Eveline Lundgren egyaránt gyönyörű. Nézze meg a képeket!

Az idősebbik Lundgren csemete nem túl meglepő módon modellként tevékenykedik, és hálistennek van saját Instagram-oldala, ahol rengeteg fotót oszt meg magáról.

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

Ida a képeken édesapjával is szívesen pózol, hiszen a híres papa gyakran viszi el magával a premierekre – de találunk itt fotót közös lazulásról is. A szépséges modell sokszor oszt meg kishúgával együtt készült fényképeket is. Az egyik legbájosabbat Greta szülinapján rakta ki: a megkapó felvételen Ida gyermekként, Greta pedig még újszülöttként látható.

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

A Lundgren lányok édesanyja egyébként Anette Qviberg: haj- és szemszínüket leszámítva Ida és Greta szerencséjükre rá hasonlítanak. A vegyészmérnökből lett akciósztár az ékszer- és divattervező Qviberget 1994-ben vette feleségül, ám 2011-ben elvált tőle. Azóta egy nála 24 évvel fiatalabb karatebajnokkal, Jenny Sanderssonnal él.

Anette Qviberg és Dolph Lundgren 2007-ben (Forrás: Anne-Christine Poujoulat / AFP)

Amióta együtt vannak, Sandersson több Dolph Lundgren-filmben is kapott kisebb mellékszerepet, ezenkívül elkezdett párja oldalán sminkesként és fodrászként is tevékenykedni – igaz, a legtöbb stáblistán Lundgren személyes sminkeseként és fodrászaként van feltüntetve.

Dolph Lundgren, Greta Lundgren és Jenny Sandersson tavaly nyáron a Taorminai Filmfesztiválon (Forrás: Manuel Romano / NurPhoto)

Az 58 éves akciósztár szerelme mindenesetre a jelek szerint jóban van a Lundgren lányokkal, hiszen több eseményen is részt vesznek együtt, ahol több közös fotó is készült már róluk. A szerelmespár egyébként legközelebb az Ovizsaru folytatásában lesz látható: a hamarosan DVD-n debütáló alkotásban a színész a címszerepet, Sandersson pedig egy szexi anyukát játszik.

DOLPH LUNDGREN FILMJEI A TV GO-N:

- The Expendables - A feláldozhatók 3.
- Rajtaütők
- Tökéletes katona: A leszámolás napja
- Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet
- A király nevében 2: Két világ

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Valerie Macon / AFP és Mark Davis / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sztárcsemeték