Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Merész dekoltázst villantott Jennifer Lawrence

  • TV GO
  • 2016. 05. 11., 19:10
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Szuperhősök

Május 9-én tartották Londonban az új X-Men-film, az X-Men: Apokalipszis világpremierjét, ahol a Mystique-et játszó Jennifer Lawrence alaposan nekivetkőzött. De a film többi női sztárja sem volt szégyellős, amit természetesen a fotósok meg is örökítettek.

Az éhezők viadala-filmek sztárja korábban legtöbbször inkább visszafogottabb „szomszédlány”-stílusban adta elő magát, de egy ideje egyre merészebben öltözködik a bemutatókon és nyilvános eseményeken.

Legutóbb a múlt hónapban a Las Vegas-i CinemaConon sikerült egy olyan ruhát felvennie, amely a mellénél annyira kifeszült, hogy szinte teljesen átlátszott. Miközben ez akár nem szándékos divatbaki is lehetett, új filmje, az X-Men: Apokalipszis londoni világpremierjén a napokban már szó sem lehetett véletlenről.

Jeniffer Lawrence (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

Az eseményen a 25 éves sztár talpig ezüstben jelent meg, hiszen egy ideje ezüstszőkére festve hordja a haját, amihez ezüstös színű ruhát választott. A csodás estélyi további különlegessége, hogy nemcsak a vállánál és a dereka oldalánál, de a két melle között is jókora darabot szabadon hagyott a színésznő testéből.

Olivia Munn (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

Az X-Men-filmben Pszichét (Psylocke-ot) alakító Olivia Munn egy hasvillantós barna összeállításban próbált meg Lawrence-szel vetélkedni, míg a bájos vietnami színésznő, Lana Condor (a filmbeli Jubilee) púderszínű, de bizonyos izgalmas stratégiai pontokon testszínű betétekkel ellátott ruhában pompázott.

Lana Condor (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

A Trónok harca Sansájaként megismert Sophie Turner is – aki az X-Men: Apokalipszis-ben a fiatal Jean Greyt játssza –helyenként (izgalmas csíkokban) kilógó csupasz bőrfelülettel próbálta feldobni megjelenését, azaz egy klasszikus fekete ruhát. Végül, de nem utolsósorban pedig a fiatal Ciklont megformáló Alexandra Shipp geometrikus mintázatú, de átlátszó csipkebetétetes és szokatlanul rövid ruhácskájával szintén elég sokat megmutatott magából.

Sophie Turner (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

A Londonban tartott ceremónia különlegessége egyébként az volt, hogy nem hagyományos vörös szőnyeges premier, hanem ún. global fan screening gála volt, ahol a rajongók az esemény Facebook-oldalán élőben kérdezhettek a sztároktól. A magyar nézőknek (ahogy világszerte a legtöbb országban) még május 19-ig kell várniuk, hogy megtekinthessék az X-Men: Apokalipszis-t – addig is azonban a színésznőkben bármeddig gyönyörködhetünk.

Alexandra Shipp (Ik Aldama / DPA /AFP)

A NEKIVETKŐZÖTT SZTÁROK FILMJEI A TV GO-N:

- Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész
- Napos oldal
- Magic Mike
- Mortdecai
- Gyilkos gimi

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Daniel Leal-Olivas / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Szuperhősök