Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jean-Claude Van Damme lányától le fog esni az álla

  • TV GO
  • 2016. 05. 12., 05:15
  • Akció-Kaland, Horror, Sci-fi, Vígjáték, Sztárcsemeték

Szépségét édesanyjától, különleges adottságait édesapjától örökölte. Bianca Bree 25 éves, színész, harcművész, elhivatott sportoló – és még a Van Damme-spárgát is simán hozza.

Bianca Brigitte Van Damme 1990 októberében Bianca Bree Van Varenberg néven született (Van Varenberg a Brüsszeli Muszkli eredeti neve is), de filmjeiben a Bianca Van Varenberg, a Bianca Bree Van Damme, mostanában pedig a Bianca Bree neveket is használja.

Bianca nem csak édesapja révén származik sportos családból, hiszen édesanyja, Gladys Portugues egykor testépítő és fitnessbajnok volt. Portugues 1987-ben ment hozzá Van Damme-hoz, akinek 1992-ig tartó házasságuk során két gyermeket szült (Bianca előtt bátyját, Kristophert). A Van Damme – Portugues pár kapcsolatának pikantériája pedig, hogy válásuk után hét évvel, 1999-ben újra összeházasodtak – és azóta is együtt vannak.

Még egyszer nekifutottak (Forrás: Robert Vanden Brugge / Belga / AFP)

Szülői nyomásra a Van Damme lány már hétévesen elkezdett harcművészetekkel (karate, kick-box, boksz) foglalkozni, ám ez ellen hamarosan úgy lázadt fel, hogy balettozni és műkorcsolyázni, majd gyorskorcsolyázni kezdett. Utóbbi sportágba Bianca annyira beleszeretett, hogy eldöntötte: elindul az olimpián. Álmát azonban egy sportsérülés miatt nem tudta megvalósítani – ekkor határozta el, hogy inkább színésznő lesz, és mindössze 16 évesen be is iratkozott egy színészképzőbe.

Megy a rúgás (Forrás: Bianca Bree / Facebook)

Ezzel párhuzamosan újra barátkozni kezdett a harcművészetekkel, olyan sikeresen, hogy azóta apja híres 360 fokos fordulórúgását és angolspárgáját egyaránt simán hozza. Bianca első szerepeit Van Damme filmjeiben alakíthatta: 2008-ban benne volt A törvény erejével, 2010-ben a The Eagle Path, 2011-ben a Gyilkos játékok, egy évvel később pedig a Hat töltény ára című akciófilmekben.

És a spárga is (Forrás: Bianca Bree / Facebook)

Mostanra azonban Van Damme lányának sikerült elérnie, hogy saját jogán is hívják filmezni: 2012-ben egy U.F.O. – Idegenek közöttünk című sci-fi/komédiában, idén pedig egy Paranormal Activity Security Squad című horrorparódiában szerepelt. Bianca ráadásul időközben magánéletében is önállósította magát: egy profi pankrátor, Josh Harter felesége.

Ami pedig édesapjával való kapcsolatát illeti, Bianca Bree bevallotta, hogy meglehetősen hullámzó: megvannak a maga hullámhegyei és -völgyei – főleg akkor távolodtak el egymástól, amikor Van Damme elvált a lány édesanyjától, illetve amikor a kilencvenes években beismerte, hogy kokainfüggő, és emiatt a családnak is el kellett viselnie a paparazzók állandó zaklatását.

Ma már apjával is jó a viszonya (Forrás: Bianca Bree / Facebook)

„Igen, elég kemény volt. De hát sosem voltam igazán apuci kis hercegnője. (…) Mostanra azonban jóban vagyunk. Sokat lógunk együtt, dumálgatunk, de azért nem az élet nagy dolgait vitatjuk meg egymással. Inkább az jellemzi a kapcsolatunkat, hogy lemegyünk az edzőterembe és mutatunk egymásnak néhány rúgást meg ilyesmit” – nyilatkozta nemrégiben Bianca Brigitte Van Damme, akiről egyébként hivatalos Facebook-oldalán dögösebbnél dögösebb képeket találunk.

Szépségét édesanyjától örökölte (Forrás: Bianca Bree / Facebook)

JEAN-CLAUDE VAN DAMME FILMJEI A TV GO-N:

- Fulladás
- Közeli ellenség
- Tökéletes katona: A leszámolás napja
- Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet
- Sárkányszemek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Suleyman Elcin / Anadolu Agency / AFP és Hubert Boesl / DPA /AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Horror Sci-fi Vígjáték Sztárcsemeték