Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Robin Williams előtt tiszteleg majd az új Jumanji

  • TV GO
  • 2016. 05. 12., 12:40
  • Akció-Kaland, Dráma, Vígjáték, Akkor és most

A 2017-ben érkező új Jumanji sztárja, Dwayne Johnson egy megható Instagram-bejegyzésben mindenkit megnyugtatott arról, hogy az alkotásban tiszteletben fogják tartani az eredeti családi filmben a főszerepet hozó néhai komikus szellemiségét. Sőt egyéb izgalmat is terveznek ezzel kapcsolatban…

Az újraálmodott produkció – annak ellenére, hogy ugyanazt a címet viseli, mint az eredeti alkotás – nem remake, sokkal inkább folytatás lesz, amelyben az egykori pankrátor ígérete szerint megemlékeznek majd Robin Williamsről, az 1995-ös Jumanji sztárjáról is.

„Még egy fontos dolog, amit még fel akarok hozni ezzel kapcsolatban, az Robin Williams. Az iránta érzett szeretetem és tiszteletem határtalan. Szavamat adom, hogy tiszteletben tartjuk a szellemiségét és teszünk érte, hogy az általa megalkotott figura, Alan Parrish egyedülálló maradjon és örökre halhatatlanná váljon a Jumanji világában, amit egyszerre komoly és cool módon valósítunk majd meg. Már van egy határozott elképzelésem, és szerintem a családja nagyon büszke lesz rá."

(Forrás: Dwayne Johnson / Instagram)

"Azt gondolom egyébként, hogy Robin valahonnan néz minket és nevet. Biztos eszébe jut az első találkozásunk a színfalak mögött, amikor életemben először úgy viselkedtem, mint egy vigyorgó idióta, hiszen megszólalni sem tudtam, annyira odáig voltam. De ő megnyugtatott, mosolygott és nevetett. De ez már egy másik történet” – olvasható a Szikla hosszú bejegyzésének vonatkozó részlete.

Robin Williams az 1995-ös filmben (Forrás: Rob McEwan / Kobal / The Picture Desk)

Az Instagram-posztot a sztár azon alkalomból osztotta meg, hogy részt vett egy munkamegbeszélésen az új Jumanji rendezőjével, Jake Kasdannal (TV játék, Rossz tanár, Szexvideó), Matt Tolmach producerrel és produkciós csapatukkal, azaz szavai szerint „elkezdődött a Jumanji-varázslat”. A Szikla egyébként azt is elárulta, hogy míg az 1995-ös filmben csak három főszerep volt (Williamsen kívül az egyiket a még gyerek Kirsten Dunst alakította), addig az új filmben öt lesz.

Kirsten Dunst a filmben (Forrás: Michael Ginsburg / Kobal / The Picture Desk)

Az egyik fontosabb karaktert Johnson oldalán Kevin Hart komikus fogja megformálni, akivel már a magyar mozikban június 15-én bemutatandó Központi hírszerzés című krimikomédiában is együtt játszottak. Az egyik forgatókönyvíró pedig az a Zach Helm, aki például a Mr. Magorium meseboltja megírásával szerzett gyakorlatot a családi filmek terén.

ROBIN WILLIAMS FILMJEI A TV GO-N:

- Brooklyn legmérgesebb embere
- A nagy nap
- Megtehetek bármit
- Aladdin
- Táncoló talpak

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk és Rob McEwan / Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Vígjáték Akkor és most