Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 669. - Tyrion és Cable tesók lesznek

  • TV GO
  • 2019. 03. 01., 09:20
  • Zacc nélkül

Újra elkészül az Ikrek, de mégis más lesz; új trailert kapott a Hellboy.

Peter Dinklage és Josh Brolin testvérek lesznek

Nem a faluhatárra vízionált liberális métely egy újabb állomásáról van szó, tehát továbbra se lehet testvéri kapcsolat identitás alapon senkik közt, hanem mindössze egy készülő filmről van szó. A nem túl eredeti Brothers címre hallgató projekt sokakban az ismerősség furcsa érzését keltheti, főleg, ha tisztában van Peter Dinklage (Trónok harca) és Josh Brolin (Deadpool 2) magasságával, és élt a 90-es vagy a kétezres években, hogy láthassa a félévenként egyszer biztosan leadott Ikrek című filmet, Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito főszereplésével. A Brothers ugyanis ebből merít sokat, hogy egészen pontosan mennyit, azt most még nem lehet tudni. Ami biztos, hogy a filmet Etan Cohen nevével hozták összefüggésbe, mint író, ami miatt egyik szemünk sír, a másik meg nevet, mivel az ő nevéhez is fűződik a Tropic Thunder és az Idiocracy, de sajnos az idén arany málna díja Holmes & Watson is.

Érkezett egy új trailer meg egy poszter az új Hellboy-hoz

A Summit Entertainment érzi a finist, mivel az új Hellboy április 12-én érkezik a mozikba, szóval igyekeznek jól megtolni, hogy mindenki értesüljön a dologról. Ez az a Hellboy, amit nem Guillermo del Toro rendez, és ahhoz nicns is semmi köze, ráadásul a pokoli főhőst se Ron Perlman, hanem David Harbour (Stranger Things) alakítja. Érthető, ha ezen információk birtokában sokan húzzák a szájukat, mi is így tettünk, de mindenki érdemel egy esélyt, és az új Hellboy mentségére legyen szólva, hogy R-es besorolást kapott, szóval a végén még valami jó is kisülhet belőle. A történet egyébként annyi, hogy Hellboy jól megküzd a Vér Királynővel (Milla Jovovich), aki valami ősi sérelmet akar megtorolni.

Most már tényleg majdnem biztos, hogy Rami Malek lesz a Bond 25 főgonosza

Bár már nagyjából ezerszer belengették a friss Oscar-díjas színész nevét a 25. James Bond-film antagonistájaként, a Collider információi szerint most már tényleg nagyon közel a pillanat, amikor Malek aláírásával hivatalosan is a produkcióhoz köti magát. A stúdió elég rég kiszemelte magának a színészt, ám akkor még úgy tűnt, hogy a Mr.Robot befejező évada miatt Malek idejébe nem igazán fog beleférni a főgonoszkodás. Aztán a rendezőváltás miatt – Danny Boyle alkotói különbségekre hivatkozva hagyta ott a filmet – kitört kissé a káosz a produkció körül, nem igazán látszott, merre tovább, ennek megfelelően pedig a premier dátumát is csúsztatták 2020. április 8-ra. Öröm az ürömben, hogy mostanra befejeződtek a Mr.Robot forgatásai, így Malek is nagyobb eséllyel bólinthat rá a szerepre. A Variety szerint még időben vannak, ugyanis van pár további fontos szerep, ami még nincs betöltve: hiányzik még két Bond-lány - egy MI6-ügynök, és egy olyasmi karakter, mint amilyen az Olga Kurylenko által alakított Camille volt A Quantum csendjében. Szintén nincs még megerősítve, de a lap információi szerint Billy Magnussen fogja játszani azt a CIA-ügynököt, akivel összeakad majd a Daniel Craig által alakított Bond.

Jessica Chastain szerint nincs még egy olyan véres jelenet, mint ami az Az 2-ben lesz

A színésznő Jimmy Fallonnál fecsegett ki egy egész fontos kulisszatitkot az Az 2 forgatásáról: szerinte a film egyik része jó eséllyel pályázik a minden idők legvéresebb jelenete címre. Kijelentését arra alapozza egyrészt, hogy a forgatáson a stábból valaki megjegyezte, hogy soha ennyi művért nem használtak még filmben, másrészt arra, hogy elmondása szerint „még másnap is művér folyt a szemgolyómból”. Chastain a második részben a felnőtt Beverly-t alakítja, akit barátaival együtt Pennywise ismét sok véres szituációba fog majd taszítani. A végeredményre már nem kell sokat várnunk, szeptember 6-án érkezik a moziba a folytatás.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Summit Entertainment

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)