Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Azt már tudjuk, mi nem lesz a Star Wars 8-ban

  • TV GO
  • 2016. 05. 18., 06:20
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Habár a jelenleg is javában készülő Star Wars: Episode VIII szinte minden titkát hét lakat alatt őrzik, azt már most ellőtte az egyik színész, hogy Rey és Finn mit nem fognak csinálni a jövőre érkező nyolcadik Csillagok háborúja-filmben.

A Star Wars: Az ébredő Erő-ben a dobbantó rohamosztagost, Finnt játszó John Boyega nemrégiben a Varietynek szivárogtatott némi információt arról, mi is fog, pontosabban nem fog történni a Star Wars 8-ban. Elárulta ugyanis, hogy karaktere és a Daisy Ridley alakította Rey nem fognak összejönni.

„A hetedik rész sem alapozta meg a románcot. Egyáltalán nem erre ment ki a játék. Finn és Rey csak barátok. Finn egy rohamosztagos, aki csak kapkodja a fejét, hogy megértse, mi folyik itt. A romantikus szál kibontása így csak a következő részben jöhet – de nem oly módon fog megtörténni, ahogy gondoljátok” – ígérte a színész.

Rey és Finn végig a barát/harcostárs zónában maradnak (Forrás: David James / Kobal / The Picture Desk)

Az ébredő Erő-ben ugyan egy odavetett mondatban Finn megérdeklődte Reytől, hogy van-e pasija, de a két főhős valójában nem vonzódott szexuálisan egymáshoz – annak ellenére, hogy szoros kapocs alakult ki köztük. A filmben végig barátokként viselkedtek, nem voltak intim pillanataik. Amennyiben elfogadjuk, hogy a hetedik Star Wars-mozi a Csillagok háborúja rejtett remake-je, ez teljesen logikus is, hiszen ott is ki volt zárva a szerelmi viszony a két ellentétes nemű központi karakter között.

Mindez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a szerelmi tematika nem kerülhet elő a Star Wars: Episode VIII-ben. Rajongói körökben már egy ideje felmerült, hogy valójában Finn és Poe között izzik a levegő, és talán eljött az idő, hogy a Csillagok háborúja univerzumának legyen két meleg karaktere, azaz egy meleg szerelmespárja is. Az alkotók nem zárkóztak el mereven a felvetés elől, most pedig John Boyega szavai is („nem oly módon fog megtörténni, ahogy gondoljátok”) elég árulkodók. De hogy pontosan hogy alakul kedvenceink szerelmi élete, csak a 2017. december 15-i premiert követően fog kiderülni – addig csak tippelgethetünk.

Finn és Poe Dameron között ezzel szemben izzik a levegő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér
- Star Wars: Az ébredő Erő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 és Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars