Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

David Beckham fia egy hollywoodi sztárral kavar

  • TV GO
  • 2016. 05. 18., 18:40
  • Horror, Krimi-Thriller, Vígjáték

A találgatásoknak vége: Brooklyn Beckham, a világ legismertebb focistájának legidősebb, 17 éves fia és Chloë Grace Moretz, a Ha/Ver- és a Rossz szomszédság-filmek, illetve a Carrie-remake sztárja immár egy nyilvános, vörös szőnyeges eseményen is felvállalta kapcsolatát.

A bulvárlapok már hónapok óta találgatják, vajon egy párt alkot-e a sztárcsemete és a nála két évvel idősebb fiatal színésznő, akik először még sokkal zsengébb korukban, 2014-ben kezdték kerülgetni egymást.

A kapcsolat akkor nem sokban haladta meg az ártatlan randizgatást, és nem is tartott túl sokáig (nagyjából kimerült annyiban, hogy együtt vettek részt az azévi Teen Choice Awardson), most azonban Beckham és Moretz a jelek szerint ismét együtt vannak – és ezúttal komolyan gondolják.

(Forrás: Chloë Grace Moretz / Instagram)

A 19 éves színésznő ugyanis május elején felrakott néhány fekete-fehér képet az Instagramjára, amelyeken egymás karjaiban láthatók a Beckham fiúval egy szállodában és az odavezető úton a taxiban, és ennek megfelelően Brooklyn Beckham Instagramján is találhatók fotók Moretzről.

(Forrás: Chloë Grace Moretz / Instagram)

Most pedig az ifjú sztárpár hivatalossá tette a kapcsolatot, hiszen együtt jelentek meg egy nyilvános eseményen: a színésznő új filmje, a Rossz szomszédság 2 Los Angeles-i premierjén pózoltak együtt a vörös szőnyegen. Moretz mindehhez egy teljesen nyitott fekete ruhácskát öltött, míg Beckham elég lazán adta elő magát, és a fotósokra is meglehetősen kihívó pillantásokat vetett – az igéző tekintetet szerelmének tartogatta.

(Forrás: Valerie Macon / AFP)

(Forrás: Valerie Macon / AFP)

CHLOE GRACE MORETZ FILMJEI A TV GO-N:

- Dark Places
- Későnérők (feliratos)
- Movie 43 - Botrányfilm
- Éjsötét árnyék
- Ha/Ver

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Valerie Macon / AFP

Kategóriák: Horror Krimi-Thriller Vígjáték