Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jóbarátoktól a szélesvászonig – Akkor és most

  • TV GO
  • 2019. 03. 04., 13:50
  • Akkor és most

Bár a Jóbarátok minden fontosabb szereplője megpróbálkozott a filmes piacra való betöréssel, ez mégis egy szinte jelentéktelen mellékszereplőnek sikerült.

A tíz éven át töretlen sikerű sorozta kitermelt magából pár emlékezetes jelentet, sőt karaktert. Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) és Ross (David Schwimmer), nevek, amiket szinte mindenki ismer egy bizonyos kor felett, de igazából alatt is, mivel nem is olyan rég a Netflix is felvette kínálatába a sorozatot.

Azonban magabiztosan kijelenthetjük, hogy a hat főszereplő, bár próbálkozott kitörni a filmsorozat következtében köréjük épülő skatulyából, de ezek a próbálkozások eléggé gyorsan zátonyra futottak. Még akkor is, ha mindannyiuk életében található egy-két olyan film, ami akár megalapozója is lehetett volna egy későbbi sikernek.

Ilyen gondja természetesen annak nem lehetett, aki csak egy rész vagy egyenesen csak egy jelenet erejéig vett részt a Jóbarátokban. Ez a helyzet Hollywood egyik aktuális üdvöskéjével is, Dakota Fanninggel.

Mivel szinte biztosak vagyunk, hogy fogalmatok sincs mikor, hol és kit játszott Fanning a Jóbarátokban, ezért egy kis emlékezetfrissítésként: az 1994-ben született színésznő tíz évesen szerepelt az utolsó évad tizedik epizódjában – micsoda együttállás. Ez az amelyikben Monica és Chandler elmennek megnézni az általuk kiválasztott családiházat, ahova a barátai költözése miatt duzzogó Joey is velük tart. Joey el is vonul, hogy ne kelljen szembesülnie a háznézéssel, azonban közben találkozik a jelenlegi tulajok kislányával, Mackenzie-vel, aki egy rövid beszélgetés után meg is nyugtatja a szomorú Joey-t. Na, ezt kislányt ma úgy ismerjük, mint Dakota Fanning.

Három éve, még egy nagy újra találkozásra is sor került Matt LeBlanc és Fanning közt, ami elképesztően aranyosra sikerült.

Nézzetek filmeket Dakota Fanninggel a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: N279 Entertainment

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)