Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Imádkozunk, hogy ez a Star Wars-pletyka igaz legyen!

  • TV GO
  • 2016. 05. 19., 18:25
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Ha igaz a hír, nagyszabású, össznépi csatajelenet vár ránk a most készülő, 2017 decemberében érkező Star Wars 8-ban.

Ahhoz képest, hogy a jelenleg forgó Star Wars Episode VIII titkait állítólag hét lakat alatt őrzik, szinte minden napra jut valamilyen értesülés a várva várt folytatást illetően. A legújabb pletykát olvasva biztos minden rajongónak leesik az álla, és azt kívánja, hogy egyrészt bár igaz lenne, másrészt bár azonnal bemutatnák a filmet.

Egyes források szerint ugyanis Rian Johnson forgatókönyvíró-rendező egy elképesztően komoly akciójelenetet tervez a Star Wars 8-ba. A jelek szerint hiába költ a Disney milliókat a forgatás biztonságának biztosítására, és hiába vetnek be drónfigyelő és -hatástalanító drónokat a leskelődők ellen, az új Csillagok háborúja-mozi készültét is olyan kiemelt figyelem övezi, hogy mindig adódik egy pletykás szemtanú.

Az ébredő Erő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Egy Star Wars-hírekre specializálódott site-nak nyilatkozó forrás például látta, ahogy az Írországban található forgatási helyszínen, a dombos ír vidéken vagy hét, talpig feketébe öltözött színész sorakozott fel, továbbá Adam Driver, Daisy Ridley és Mark Hamill. Az oldal következtetése szerint a fekete ruhások Ren lovagjai lehettek, akik éppen körbeveszik Reyt és Luke-ot.

A sztori szerint Ren lovagjai egy dombtetőn végre utolérik a jedit és társát, Kylo pedig – aki meglehetősen bosszúszomjas hangulatban van a múltkori összecsapásuk alakulása miatt – párbajra hívja Reyt, miközben a többi gonosz alak Luke-ra ront. Míg Rey és Kylo a domboldalon küzdenek meg, miközben elkezd esni az eső, addig Luke gyorsan leszámol a lovagokkal, amihez egyszerre használja jedi erejét és A Jedi visszatér-ből ismert zöld fénykardját. Majd ő is Kylo után veti magát.

Az ébredő Erő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Aki még több titokra kíváncsi, és nem fél a spoilerektől, az a Making Star Wars oldalán további részleteket is talál, a küzdelemben részt vevő figurák és a jelenet részletes leírásával, illetve a cselekmény korábbi részeinek ismertetésével együtt (megtudhatjuk például, mi történt a nagyszabású összecsapás előtt). A többieknek egészen 2017. december 15-ig kell várniuk, hogy kiderüljön, igazak voltak-e a jólinformált site értesülései.

A szerepe miatt azóta is szakállas Mark Hamill Az ébredő Erő premierjén (Forrás: Valerie Macon / AFP)

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér
- Star Wars: Az ébredő Erő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars