Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mark Hamill már megint a Star Warst kritizálja

  • TV GO
  • 2019. 03. 05., 15:22

Mark Hamillt régebben sem kellett félteni attól, hogy nem mer rosszat mondani arra a franchise-ra, ami híressé tette. Most épp azt kifogásolta, hogy minek kell futószalagon gyártani a Star Wars-filmeket.

A Luke Skywalkert alakító Mark Hamillről köztudott, hogy elég bátran meg meri mondani a véleményét filmjeiről még akkor is, ha a produkció PR-osai ettől sikítva dőlnek a kardjukba. Most a Den of Geeknek adott egy olyan interjút, amely miatt biztos lesznek kellemetlen pillanatai a franchise háza táján, a rajongók viszont elégedett hümmögéssel nyugtázhatják, hogy Luke Skywalker ki meri mondani, mi a baj az új szériával.

Megint azzal kezdte, amiről egyszer már ejtett néhány keresetlen szót: nem volt megelégedve a kreatív megoldásokkal. Ilyen jellegű megszólalása már volt: Az utolsó jedik megjelenésekor élesen bírálta a filmet jegyző Rian Johnson Luke-megközelítését, konkrétan azt mondta, hogy egyetlenegy kérdésben sem értett vele egyet karakterével kapcsolatban. Ez aztán elég nagy port kavart ahhoz, hogy nyilvánosan kelljen mentegetőznie egy Twitter-bejegyzésben, miszerint nem úgy gondolta. Most azt nehezményezte, hogy alig volt közös jelenete az eredeti trilógia szereplőivel - ha visszaemlékezünk mindössze Leiával volt egy nyúlfarknyi, ám annál meghatóbb jelenete.

Kép forrása: Michael Tran/Getty Images

Ezen túlhaladva aztán kifejtette, hogy a Lucasfilm egész stratégiájával baj van, azaz nem kellene évente egy új film. "A mi időnkben három évente jelentek meg a filmek. Ez most két évre csökkent, úgy, hogy közte mindig van egy spinoff (Zsivány Egyes, Solo). Anno ezt mondtam a Disney fejeseinek: Komolyan? Bemutattok egy Han Solo-filmet öt hónappal a mi filmünk (Az utolsó jedik) után? Hagyjátok egy kicsit békén ezt a világot! Erre azt válaszolták, hogy a Mary Poppins visszatér karácsonyi megjelenése miatt kellett előrehozni a premiert. Persze, nekem nyugodtan lehet nagy a szám, mit tehetnek velem, kirúgnak?"

Mark Hamill tehát megint kimondta azt, amit a legtöbb rajongó gondolt, ráadásul a Disney-nél is belátták már egy ideje, hogy nagy hülyeség volt futószalagon traktálni a nézőket az új Star Wars-filmekkel. Bob Iger, a cég elnöke tavaly ősszel be is jelentette, hogy lassítanak a tempón, mert tényleg nem vált be a stratégia.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Főkép forrása: Jamie McCarthy/Getty Images

Filmek Neked!

Star Wars: Az ébredő Erő

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Star Wars: A Jedi visszatér

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1983)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)