Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néz ki ma a Szabadítsátok ki Willyt! kis főszereplője

  • TV GO
  • 2016. 05. 20., 17:00
  • Akkor és most

Emlékeznek még az 1993-as családi film kis főszereplőjére? Ma már biztos nem ismernének rá az akkori 12 évesre! Jason James Richter jelenleg 36 éves – és alaposan megváltozott. Nézze meg a képeket!

A népszerű bálnás kalandot közel 23 évvel ezelőtt mutatták be a mozik, és olyan rutinos színészek oldalán, mint Michael Madsen, Lori Petty vagy Michael Ironside, ez volt a kis Jason James Richter színészi debütálása.

Richter az első film forgatásán 1992 körül (Forrás: Jason James Richter / Instagram)

A nagy sikerű mozi be is indította a gyerekszínész karrierjét: hamarosan fontos szerepet kapott a Rendőrvicc című Chevy Chase-filmben, főszerepet a Végtelen történet 3-ban és benne volt a Szabadítsátok ki Willyt! mindkét folytatásában.

Richter Michael Madsennel a második rész forgatási szünetében, 1995 körül (Forrás: Jason James Richter / Instagram)

A kilencvenes évek végén (még mindig csak 18 évesen) Richter egy ideig visszavonult a filmezéstől, és zenei karrierjére koncentrált (erről itt írtunk részletesebben). A 2010-es években azonban visszatért, és napjainkban ismét filmez – igaz, kevésbé ismert művekben, főleg független alkotásokban és B-filmekben tűnik fel.

Nemrégiben a mamájával (Forrás: Jason James Richter / Instagram)

„Hát, még mindig játszom. Pont most fejeztem be egy High and Outside című sportdrámát. A szerepem szerint egy őrült motoros voltam, szóval egy kicsit másféle filmekben játszom már, mint amilyen annak idején a Willy volt. Ezelőtt egy Inhumane című thrillerben alakítottam orvost, hamarosan pedig egy westernben fogok feltűnni” – nyilatkozta a színész nemrégiben.

Bajusszal (Forrás: Jason James Richter / Instagram)

Habár a színész saját bevallása szerint már nem tartja a kapcsolatot kollégáival a bálnás filmből (legutóbb a mű bemutatásának huszadik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen találkoztak 2013-ban), Instagramján azért szívesen nosztalgiázik. Rengeteg vidám fotót oszt meg a régi időkből – de szerencsére aktuális fényképeit sem tartja vissza, így az oldalát böngészve leesett állal szembesülhetünk vele, hogy már nem az a kócos kisfiú többé…

Szakállal, az általa is említett High and Outside című film vad motorosaként (Forrás: Jason James Richter / Instagram)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Elrabolva 3
- Dumb és Dumber kettyó
- Ketten Párizs ellen
- Elmentek otthonról

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)